Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babavállalás előtti vizsgálato...

Babavállalás előtti vizsgálatok? Mikor szükséges? Megéri?

Figyelt kérdés
Több magándokinál is láttam babavállalás előtti kivizsgálást. Aki csináltatott hasonlót,milyen vizsgálatok tartoznak ebbe pontosan? És minden esetben megéri vagy csak azért készült,mert esetleg volt valami probléma? Köszönöm!

2022. júl. 11. 10:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Én azt mondtam, ha egeszseges, akkor ne menjen. Ha beteges, gyenge, orvosra szorul, akkor nyilván menjen. Szerintem elég kevés ember van, aki úgy esik teherbe, hogy előtte teljes kivizsgáláson esett át és kivétel nélkül mindent rendben találtak nála. Egy időben egy csomó pénzt elköltöttem ezekre a marhasáhokra. Kiderült, hogy van vmi gerinc bajom, hogy nem tökéletes a szaruhártyám, hogy rossz a harapásom, hogy alacsony a vérnyomásom...és? Teljesen egészséges vagyok, sportolok, tökéletesen látok, 5 éve beteg sem voltam. De ráköltöttem vagy félmilliót a barom vizsgálatokra, szétstresszeltem magam, hogy bajom van, vittem a papirt a gerincemről a szülőszobára, körbe is röhögtek.

De hogy érdemben is hozzászóljak, ha valamit megnézetsz, az a fogsorod legyen, ugyanis terhesség alatt nem fognak se gyökérkezelni, se bölcsességfogat műteni (ha meg mégis, akkor bűntudatod lesz a sok érzéstelenítő miatt).

2022. júl. 11. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!