LH teszten mindig két csík van?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szültem, és szeretném tudni, hogy mikor indul a buli... megjelent a tesztcsík is, ez jelent valamit, vagy az mindig előjön, csak az erőssége változik?2022. júl. 9. 16:14
1/3 anonim válasza:
Van hogy nagyon haloványan ott van mindig, attól is függ milyen érzékeny a teszt a 15 ösön mindig látszik, most a 30 ason nem nagyon láttam.
Csinálj holnap is ha erősödik lassan lesz ovu ha nem ez van.
Mondjuk a kolléganőmnek 2 év után jött meg amikor már csak éjjel szoptatott, nekem 4.hóba.
2/3 anonim válasza:
Igen, az Lh teszten mindig két csík van.
Az ovuláció akkor várható, amikor a tesztcsík erőssége megegyezik vagy erősebb a kontroll csík erősségénél. Ekkor kb. 24-36 óra a termékeny időszak.
De őszintén szólva eléggé költséges lesz így követned, hogy mikor indul a buli...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem fogom végig követni, csak kíváncsiságból megnéztem egyet, mert mintha a nagy szárazság után valami folyás lett volna. A teszt negatív volt, csak nem tudtam, hogy a tesztcsík jelenlétének van-e jelentősége.
2022. júl. 9. 16:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!