Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik beültetés utàni 14.napo...

Lombik beültetés utàni 14.napon kinek mennyi lett a progeszteron szintje? Nekem 66 nmol/l,napi 2*100 mg Utrogestant használok.

Figyelt kérdés

2022. júl. 9. 08:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%
Mondjuk nem mindenkinek van 2 milliója erre... pláne most. De szuper hogy van ilyen is.
2022. júl. 15. 11:56
 22/31 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ!Szóval a Reprofit az.Én még az Unica Klinikáról olvastam jókat,az szintén Brno-ban van.Remélem sikerült nektek és nekünk is fog ha másképp nem akkor Brno-ban.Igen,21-es válaszoló nem mindenkinek van erre pénze de nem is ez volt a kérdés.Bármennyi pénzt megérne mindenkinek hogy legyen gyereke tudom.Sajnálom azokat akiknek nincs rá keret de arról nem tehet se a kérdező se én se a szomszéd Etelka.

2022. júl. 15. 15:43
 23/31 anonim ***** válasza:

Ja még azt akartam megkérdezni Kérdező hogy nektek hányadik beültetés volt ez a mostani Brno-i?Csak kíváncsiskodom mert nekem eddig 3 sikertelen volt.

2022. júl. 15. 16:00
 24/31 A kérdező kommentje:
Az első beültetés.
2022. júl. 15. 18:19
 25/31 A kérdező kommentje:

Én azt gondolom,hogy az àllami intézetekben is elkölt az ember lánya több százezret,ráadásul évekig tart mire megtalálják a meddőség okát,ha egyáltalàn van.

Brno-ban pedig most egyben fizetjük ki a kezelés árát,ami egyrészt fájdalommentes,másrészt profi szakemberek kezèben vagyok,az intézet pedig modern és tiszta.

Arról nem beszélve,hogy az embriókat bevizsgáljàk,normàlis körülmények között fagyasztják és tárolják.

Mindenkinek mérlegelnie kell,én nem török pálcát senki feje felett.

2022. júl. 15. 18:36
 26/31 anonim ***** válasza:

De jó hogy így elsőre úgy tűnik sikerült.Nekem már 3 sikertelen volt eddig mint írtam:( Igen,rájöttem én is hogy ez olyan így mint a tipp-mix mert nem lehet itt sok olyan dolgot megcsinálni ami nagyon fontos volna.

Ennek köszöthetem többek között a mostani missed ab-omat is:(

Mert ha bevizsgálták volna az embriót mielőtt beültetik akkor kiderült volna hogy valami nincs vele rendben (hiába volt 5 napos) és nem ért volna ekkora csalódás bennünket mert már uh-n is látszódott a terhességem de mindhiába mert szívhang nem lett és ez kromoszóma rendellenesség 90%-ban.

Tudom spontán terhességeknél ez benne van a pakliban viszont ha már egy reprodukciós intézethez fordulunk akkor joggal várja el az ember hogy legalább kicsivel több esélye legyen a gyermekáldásra ha már évek óta oda jár sikertelenül, szerintem.Nem örömünkben mennénk külföldre és senki sem örömében megy oda.Kérdező nagyon jól tettétek hogy egyenesen oda mentetek.

2022. júl. 15. 19:43
 27/31 anonim ***** válasza:

Ja és a műtét nem volt egy leányálom.Sem testileg,sem lelkileg.Senkinek nem kívánom.Évek óta nem volt pánikrohamom majd aznap kétszer is kaptam:( Neked Kérdező sok sikert!

2022. júl. 15. 19:49
 28/31 A kérdező kommentje:

Sajnàlom,hogy ennyit kellett szenvedned.🥺

A missed ab műtétet hagyjuk is,főleg ha előtte kaptál laminária pálcát.Mondjuk én megúsztam,de a műtét után 2 hétig olyan szinten görcsöltem h azt hittem ott maradok.Nagyon nehéz időszak volt,de úgy voltam vele h ezek utàn már csak jó dolgok történnek.Aztán volt egy sikertelen FET,majd egy elmaradt FET.(embriók nem ébredtek fel).

Szóval azt gondolom kimaxoltam az itthoni lehetőségeket.Felhúztam magam és írtam a cseh klinikának.Mindez februárban történt és júniusban már a pozitív tesztet szorongattam.

2022. júl. 15. 22:19
 29/31 anonim ***** válasza:

Én nem úsztam meg a laminária pálcát mivel még nem szültem és így muszáj volt kitágítani vagy sérül a méhem és lehet később nem lehetne gyermekem.

Aki felhelyezte annyit mondott jó reggelt majd felnyomta és azután rosszul is lettem,akkor jött az első pánikrohamom.A nővér bekísért a szobába mert szédültem és szakadt rólam a víz majd 2 órát feküdnöm kellett.Ezután jobban is lettem,nem fájt a tágulás abszolút,olyan volt mint egy enyhe menzesz görcs tehát abszolút kibírható.Majd jött egy szobatárs.Ezután(persze órák teltek el) szóltak hogy mehetünk a műtőhöz mindketten.Na ott újra pánikrohamom lett mivel ő ment be először mert neki nem kellett tágítás mert ő már szült.Ott ültem egyedül a folyosón és újra kezdődött a roham:( Vizet ugye nem lehetett inni mivel műtét előtt nem szabad és így még rosszabb volt.Soha többet ezt nem szeretném átélni.Mindezt csak azért írtam le hogy megértsék akik szerint mi is a gond az itthoni eü-vel.

2022. júl. 16. 09:48
 30/31 anonim ***** válasza:

Sajnos tavaly nekem is volt missed ab-m az első lombik után,alapból teljesen ki voltam és még mellé jött ami a kórházban ment hogy eltud intézni a "műtétet",borzalmas....

Én is kaptam tágítót,nekem is menszi szerű görcs volt emlékeim szerint.

Én voltam az utolsó a 3 "szobatárs" ment előttem ők nem szerették volna a babát azért voltak ott.

A műtő előtti váróban kaptam infúziót ott egy nővér nagyon kedves volt próbálta tartani bennem a lelket ahogy elmeséltem mi történt.

Csak hogy tetézzem még az eddig leírt "jó dolgokat" és hogy milyen "klasszul" ment minden azzal kezdődött a reggel hogy nem találták a negatív covid tesztem mert az is kellett akkor a 48 órán belüli amit amúgy ott csináltak a kórházban.A másik hogy a branült nem tudták beszúrni kb.4 ember köztük orvos is próbálkozott mire sikerült a kézfejemen de a hajlatomban össze vissza voltam szúrkálva,2-3 hétig bevolt utána lilulva de a kézfejem is.

Majd mikor azt hittem túl vagyok mindenen 2 nap után olyan görcseim voltak hogy vissza kellett mennem,megnéztek kiderült hogy hamar "bezárultam" így nem tudtam kitisztulni és újra befektettek és még egyszer "műtét". Igazából nem tudom ez mennyire a műtős doki hibája vagy csak ennyire szerencsétlenül jártam hogy még egyszer át kellett esnem rajta...de akkor jöttem rá hogy ami ott megy a kórházban az valami borzalmas....

Bocsi nem a kérdéshez tartozik, de missed ab-re ez is egy "példa"...

2022. júl. 17. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!