Lombik beültetés utàni 14.napon kinek mennyi lett a progeszteron szintje? Nekem 66 nmol/l,napi 2*100 mg Utrogestant használok.
Szia! Nekem ET+8 napon 91 lett. A dokim szerint ez jó,bár UH csak jövő héten lesz amit nagyon várok,de mivel vannak tüneteim biztos hogy minden rendben van.
Hogy vagy,vannak tüneteid?
Szuper,gratulálok.Igen,vannak.Puffadás,enyhe görcsök és álomkor.:-)
Én majd július vègén megyek dokihoz.
Egyèbként azóta a cseh orvos megnyugtatott,hogy nem kell emelnem a napi 2 Utrogestan hüvelytablettán, mert bőven elég az a progi,amit a szervezetem termel még ezen felül.Ha felemelném azzal leàllítanám a saját progeszteron termelésemet,ami most is tökéletes az embrió fejlődéséhez.
Ezek a csehek tudnak valamit.Heti szinten többen is teszik fel a pozitív teszteket a csoportba.
Melyik klinika ez?Most nagyon nagy reményt adtál:) Ha itt nem sikerül akkor oda mennénk mi is:) De jó ilyet olvasni!
Reprofit Brno👍🏻
Én a Budai Meddőségiben kínlódtam egy évet,azóta több csajszi is átjött velem a Reprofitba és már a leszívás előtt állnak.✅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!