Pharmatexhúppal kapcsolatba szeretnék kérdezzni és olyanok válaszát várom akiknek tapasztalata van benne !?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy akik ezzel a kúppal védekezztek és nem vállt be mert terhesek lettek azok alkalmazztak mellé más védekezési módszert vagy csak magába a kúpot és mennyi idő után estek teherbe?
(Én nem használom még csak gondolkodok rajta)
2022. júl. 8. 15:36
1/10 anonim válasza:
Ez eleve kiegészítő védekezés, nem?
2/10 anonim válasza:
Én nem estem teherbe mellette, de csak megszakítással együtt mertem alkalmazni. Nem volt "mindent bele". Pár hónapig használtuk csak, én parás voltam hozzá.
3/10 anonim válasza:
A feleségem használta,(tehát férfi vagyok), és a legteljesebb védelmet nyújtotta. Kicsit (talán) lohasztó lehetett, hogy a tényleges aktus előtt 15 percet igényelt a felhelyezés kivárása, de ezen kívül más baj nem volt. Még egy kis síkosítást is biztosított. Feleségem szerette.
4/10 anonim válasza:
Mi nagyon sokáig azzal védekeztünk, nem lettem terhes. Amikor abbahagytuk, akkor a 2. hónapban teherbe estem.
Nyilván nem nyújt 100%-os védelmet, de ha helyesen van használva, akkor kicsi az esélye a teherhességnek.
5/10 anonim válasza:
Én teherbe estem tőle, nem emlékszem már pontosan így 22 év tavlatabol hogy mennyi ideig hasznaltam de elég sokat, ezert is volt meglepő
6/10 anonim válasza:
Én évekig használtam megszakítás mellett. Nem lettem terhes. Azóta már van gyerekem (tervezetten).
7/10 anonim válasza:
Évekig használtam a férjemmel úgy,hogy megszakítás se volt. Sosem voltam terhes,csak mikor terveztük,akkor mindkétszer sikerült kb.2 hónap alatt. Be kell tartani a használati utasítást ( ezt mondta a gyógyszerész ismerősöm is). De a sok rémhír miatt azért pl.egy alkalmi kapcsolatban nem merném használni.
8/10 anonim válasza:
Az 5.-nek üzenném, hogy ez a francia gyógyszer 22 éve még nem létezett Magyarországon, egy trollal volt dolgunk.
9/10 anonim válasza:
Saját tapasztalatot tudok mondani, soha nem volt eddig probléma. Elfogyott már pár 100 levél. Nem megszakításosan használjuk.
10/10 anonim válasza:
3 éve használjuk , nincs megszakítás és gyakran 2.kör is van. Nem lettem terhes, igaz, 40 múltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!