5nap késés,és az érdekes pozitív Predictor teszt után digitális tesztet vettem. Este is jó meg csinálni? Már nem bírok várni holnapig
Figyelt kérdés
Én vagyok aki ma már posztolt. Csak annyi lenne a kérdésem hogy ma este csinálom meg a digitális tesztet.
Már biztos eredményt kell mutatnia ugye?
2022. júl. 5. 18:41
1/24 anonim válasza:
Persze, 5 nap késésnél már bármikor kell mutatnia.
3/24 anonim válasza:
Szerintem is tesztelhetsz. Ilyenkor már leugrik a csík.
Jelezz mindenképp..kíváncsi vagyok
4/24 anonim válasza:
Annyi, hogy érdemes minél tovább tartogatni a vizeletet tesztelés előtt.
A reggeli tesztelés is azért javasolt, mert valszeg 6-7 órája nem pisiltél ébredés előtt, ezért koncentráltabb a hcg szint benne.
Én mikor nem akartam várni reggelig, akkor arra figyeltem, hogy minél tovább kibírjam pisilés nélkül előtte.
5/24 anonim válasza:
Nekem nem várt napján is pozi lett a tesztem délután. Sőt már 3 nappal hamarabb is, csak az még halványka volt. Késésnél már a vizelet visszatartásra sincs szükség. Sok sikert!
6/24 anonim válasza:
Nem várt napján, nem első, de délelőtti vizeletből x epil határozott pozitív lett.
7/24 anonim válasza:
Nyugottan csináld meg a predid olyan + hogy leugrik nyugi a digitális is bármikor az lesz
8/24 anonim válasza:
4 nap késéssel délutáni vizeletből én erős pozitívat teszteltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!