Ha fogyókúrába kezd valaki és elég sokat kéne leadni nem gátolhatja a teherbeesést? Vagy épp hogy segíti?
Szia!
Én drasztikus fogyókúrával fogytam le tavaly 3 hónap alatt 12 kilót, a mensesem óramű pontossággal érkezett közben is. Az utána következő két hónapban két sikertlen inszem, majd a rákövetkezőben spontán baba. Akkor abbahagytam a diétát, és nem sokkal későb elvetéltem. Azóta kiderült, hogy van egy kis IR, és pajzsmirigy problémám, mindkettő okozhatta a vetélést, illetve gátolhatja a teherbeesést. Ha 1ébként egészséges vagy, akkor szerintem mindegy, hány kiló. Ha pedig anyagcsere gond miatt híztál meg, akkor nagyon sokat javít a helyzeten a fogyás. Voltál már endokrinológusnál?
Szia!
Én is azzal kezdtem, hogy hormonok. Azt mondták, minden rendben. De a lényeg a terheléses vércukor és inzulin, azt pedig nődoki nem kéri sajnos, pedig nagyon be tud kavarni! Amíg az nincs meg, addig nem vagy rendesen kivizsgálva. Nekem is azzal volt gond, még akkor is, miután megszabadultam az összes fölös kilómtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!