Mit éreztek, mikor épp teszteltek? Én tiszta ideg vagyok.
Figyelt kérdés
Mindig remeg a kezem, alig tudok cseppenteni, vagy mártani. A szívverésemet szinte hallom. Sajnos a negatív eredményt órákig tudom fényben forgatva nézegetni, hátha látok valamit...de mégsem...
Én mondjuk csak akkor tesztelek, ha már min.5 napot késik.
2010. szept. 20. 15:06
2/33 anonim válasza:
Én is ugyanezt éreztem mindig, eddig még nekem se sikerült. :(
2010. szept. 20. 15:08
3/33 anonim válasza:
2x teszteltem eddig életemben, mind a kétszer + volt. Persze, hogy ideges voltam, de pár másodperc után megjelent a második csík, akkor pedig boldog voltam.
2010. szept. 20. 15:09
4/33 anonim válasza:
jaa és én is később szoktam tesztelni, mert biztosra akarok menni. Én a nemvárt után 1 héttel tesztelek reggeli első vizeletből.
2010. szept. 20. 15:09
5/33 anonim válasza:
Ja én is tiszta ideg vagy ,igaz én is csak kétszer teszteltem még, pont ez miatt. Nem birom idegekkel, mind a kettő nega lett.
2010. szept. 20. 15:27
6/33 anonim válasza:
Eleinte en is ideges voltam...aztan volt egy pozitiv teszt de a baba elment a 9. heten es utana nagyon nehezen ment a teherbeeses...
Mikor vegre sikerult, a ferjem ult mellettem, hogy csinaljam meg a tesztet. Nem akartam megerteni rokamoka ellenere, hogy terhes vagyok. Nem hittem el es csak azt tudtam napokig mondogatni, hogy jo-jo de mikor estem teherbe?????? Most pedig mar a 34. hetben vagyok.
2010. szept. 20. 15:30
7/33 anonim válasza:
Én is mindig tiszta ideg vagyok. A szivem majd kiugrik a helyéről! Sajnos eddig hiába ugrált, mindig negatívat teszteltem. Utána persze sírás hogy megint nem sikerült. :( Na de egyszer majd lesz még pozitív is!! :)
2010. szept. 20. 15:36
8/33 anonim válasza:
Én mikor teszteltem olyan volt,hogy remegtem,rácseppentettem egyből ki jött az első csík,berohantam a dobozért,az mit jelent.Kiderült pont az a csík jött ki amelyiknél vagy baba van,vagy nem értékelhető.Gyorsan vissza rohantam,akkor már ott volt a második csík is.Vagy 5x megnéztem,hogy biztos az?nem tünt el?De hál Istennek nem.Azóta már 1 éves a kiscsajszi.
lehet furán hangzik,de én megtartottam a pozitív tesztemet,és még néha most is előveszem(még most is látszik a 2 csík)
2010. szept. 20. 18:34
9/33 anonim válasza:
Lehet,hogy közhely,de nem szabad ennyire rágörcsölni!Izgul az ember persze,de ez már túlzás!Próbálj lazítani és nem erre gondolni,vagy gondold azt,hogy minden OK lesz,de ne görcsölj azon,hogy biztos most sem sikerül,vagy előre érzed,hogy nem fog,mert akkor tényleg nem fog.
2010. szept. 20. 23:53
10/33 anonim válasza:
Elsőre lettem terhes és ezt gondoltam:
"most jobb lenne, ha nem lennék terhes, még orvosra sincs pénzem".
Aztán hitelt vettem fel rá.
Azóta eltelt egy év, és nőtt a jövedelmem, így végül nem lett gond az egészből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!