Facebook, terhességi teszt elemzős csoport. Szerintetik ez egészséges, hogy kétségbeesett, babákra váró nőket tévhitekbe ringatnak?

Én azt nem értem, hogy ha valami érthetetlen módon nem egyértelmű egy teszt eredménye, akkor miért nem lehet másikat csinálni????
Életemben kb. 10-szer csináltam tesztet, egyetlen volt EGYÉRTELMŰEN pozitív, a többi EGYÉRTELMŰEN negatív. Egyszerűen fel nem foghatom, hogyan lehet NEM EGYÉRTELMŰ. Komolyan! De ha mégis ilyen lenne, akkor kidobnám a fenébe, mert joggal hiszem azt, hogy hibás a teszt, hiszen vagy egy csík, vagy két csík. Olyan nincs, hogy másfél. Majd csinálnék egy újat.
Az a tény pedig, hogy Piroskának is ilyen "extra halvány" volta másik csík, és két hét múlva kiderült, hogy terhes, az csupán merő véletlen.

# 26
Na erre még válaszolok, utána számomra a téma lezárva:
Látott orvos.

Annyira okos itt mindenki!
Nyilván nem ke..élés után kell tesztelni,de menstruáció előtt3-4 nappa egy jobb teszt simán mutatja..
Nyilván ti nem hallotatok még olyat hogy kell progeszteron vagy bármilyen más gyógyszer.A masik fele meg volt hogy azért teszteltem,mert hétvégére volt esedékes és hogy tudjam meg fog e jonni.Ha negatív volt úgy készültem ennyi.Még mindog semmi közötök hozzá,hogy ki mikor tesztel.Nem a ti zsebetekből veszi ki a rá valót.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!