Csak dicsekedni szeretnék végre énis! Ugye ez ++++?
Csak röviden annyit irnék hogy kábé április óta próbálkozunk és sokat köszönhetek nektek és ennek az oldalnak hogy biztatgatatok akkor amikor padlón voltam hogy nem vagyok terhes,de mától úgy tünik megváltozik az életem,kivánom nektek is hogy legalább ilyen boldogak lehessetek mint én most!Köszi mindenkinek mindent!Üdv:Nana
Gyönyörű 5 mm-es picurkád van. Mostmár tessék elhinni hogy ott növekszik a pocakodban egy óriási CSODA! :-)
Gratulálok és boldog babavárást kívánok! :-D
Istenem!Ráz a hideg!!!!!
Gratulálok!Mi sem védekezünk április óta,de még semmi!Neked viszont szívből kívánok minden jót!Könnyű,problémamentes terhességet,örömteli babavárást,könnyű szülést ...és minden jót!!
Ez bizony egy oriasi pozitiv!!Szivbol gratulalok!!!!Imadok poztiv teszteket nezni, s nagyon remelem, hogy a kov. honapban sokunknak lesz majd ilyen tesztunk!!
Boldog babavarast es sok egeszseget!!
A.E.
Tiszta szívből GRATULÁLOK Neked!!!!
Boldog babavárást kívánok és jó egészséget!
Annak aki meg azt írta,hogy "te voltál padlón mert április óta próbálkoztatok mi meg meg már egy éve vagy négy éve" annak csak annyit mondanék,hogy mint válaszolt is rá a kérdező nem "csak" azért volt padlón mert nem sikerült a baba hanem azért is mert történtek sajnos más dolgok is az életében!Szerintem nem kell kivetíteni a másikra azt a bánatot,hogy nektek,nekünk nem sikerül,hiába kezdted úgy a válaszodat,hogy gratulálsz!Hisz nem Ő tehet róla,hogy nálatok,nálunk nem kopogtat a gólya.Mint láthatjátok úgy írtam,hogy nálunk is.Én is írhatnám,"hogy Te voltál padlón?Én túl vagyok egy vetélésen ami 4 éve volt és azóta nem akar jönni a baba!"Nem mondom,minek,nem Ő tehet róla!Én önfeledten örülök annak,hogy neki sikerült és minden jót kívánok!
Úgy éreztem,hogy ezt le kell írnom,lehet nincs igazam de én így gondolom!
Még egyszer Nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!