Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 40fölött esett teherbe...

Aki 40fölött esett teherbe természetes úton, leírná, mennyi idő alatt sikerült?

Figyelt kérdés

Esetemben, mire aktuális lesz a kérdés, épp betöltöm a 41-et. (Nem kérek megjegyzéseket, hogy miért most jut eszembe, megvan rá az okom.) Eléggé el vagyok keseredve, mert a dokim közölte, hogy ebben a korban már úgyse leszek terhes, lombik nélkül.🙄 Szervi okkal nem indokolta, csak a koromra hivatkozott.

Szeretnék egy kis biztatás, hogy kijöjjek a depiből, hogy azért van egy kis esély rá. Statisztikákat most légyszi ne küldjetek, azt ismerem, személyes példákat várok. Első sorban 1. gyerekkel érdekel, de írhattok akkor is, ha a többedik baba jött 40 fölött, csak légyszi, írjátok oda, hogy nem első!

Köszönöm, ha válaszoltok.

2022. jún. 22. 17:16
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

#30! Nekem utána még folytatódott ez a "mit akar már ennyi idősen?" Már kezdtem azt hinni, hogy ezek nem is nézik a papírjaimat, csak simán 60-nak néznek🤣

41évesen végül 5.próbalkozásra estem teherbe, de sajnos vetélés lett😢 Utána találkoztam egy-két normálisabb dokival, aki nem tartott reménytelennek. 42 évesen újra ötödikre sikerült. Augusztusban szülök.😁

Azóta fordult a kocka. A doki, aki a legjobban mondta, hogy már eláshatom magam, most azzal dicsekszik, hogy van 47éves kismamája is. Majdnem megkérdeztem, őt is így motiválta, hogy úgyis esélytelen?😂

jún. 5. 16:04
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Oh, most nézem, hogy ez egy két évvel ezelőtti kérdés! Ki lett emelve, nem? Mindenesetre gratulálok!!
jún. 5. 16:59
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehetetlen , de szinte el lehet könyvelni 80 százalékban a sérült gyereket
jún. 5. 17:39
 34/40 anonim ***** válasza:

Jesszus, 33-as :) Jó vicc. Nem is ismerek olyat, aki 40 felett sérült gyereket szült. Biztosan van persze, de én kb. 10-12-őt ismerek személyesen, és egyik sem sérült, pedig szerinted ugye vagy 10-nek annak kéne lennie.

Vagy csak gondoltad idetrollkodsz kicsit? A genetikai betegségek aránya nő, de az sem ennyire, és mivel azokat pont hogy 35 felett alaposabban szűrik, éppen ezért egyáltalán nem gyakoribb ebben a korban a sérült gyerek, mint fiatalon, ahol kevesebb a szűrővizsgálat.

jún. 5. 17:55
 35/40 A kérdező kommentje:

#32! Igen, a kérdés kiírásakor én még nem is próbálkozhattam( vagyis nem lett volna értelme). Azért emeltem ki, hátha ír valaki az akkori válaszolók és még próbálkozók közül megírja, mi lett vele (Pl.1.)

#33! És mondd, melyik 80százaléka sérült a gyerekemnek?🤣 Nézz utána, már sokkal több a sérült gyerek a fiatal szülők között, mivel az idősebbek már minden tesztet megcsináltatnak, és nem szülik meg a sérült gyereket. A fiatalok meg azt hiszik, náluk úgy se lehet gond.

jún. 5. 18:11
 36/40 anonim ***** válasza:
En egybol meddosegin kezdenek.. :)
jún. 6. 13:44
 37/40 A kérdező kommentje:
#36! Mint láthatod, már nem aktuális, de nem az volt a kérdés, hol, kivel és hogy hoztad össze, hanem, mennyi idő alatt😁
jún. 6. 14:04
 38/40 anonim ***** válasza:
Gratulálok a picihez. Vagyis majd csak augusztusban. Könnyű szülést :)
jún. 6. 14:10
 39/40 anonim ***** válasza:
2 egeszseges gyermekem van. Az elsot 39 evesen szultem,6. honapban jott ossze. A masodikat 42 es fel evesen, a masodik honapban jott ossze.
jún. 6. 21:38
 40/40 A kérdező kommentje:

#38! Köszönöm szépen!😁

#39! Gratulálok neked is!

jún. 6. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!