Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha most csináltam egy ovuteszt...

Ha most csináltam egy ovutesztet, és negatív lett, akkor most nem lehetek terhes, ugye?

Figyelt kérdés
Ma van a párom születésnapja, gondoltam meglepetem vele, hogy nem kell a gumival szarakodni, és ha nincs peteérésem most, akkor nem eshetek ma teherbe, ha megszakítjuk azért a biztonság kedvéért, ugye?
2010. szept. 19. 17:57
 1/4 A kérdező kommentje:
meglepem*
2010. szept. 19. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsi a valószínűsége, de gondolj abba bele, hogy a hímivarsejtek átlag 3 napot élnek (nem ritkán többet is) odabent. És ha holnap-holnapután megérik a petéd, és találkozik egy túlélő spermával, akkor mi van? És előfordul orgazmus hatására spontán peteérés is, abból is összejöhet a baba. Szerintem nem éri meg kockáztatni, de ez a te döntésed legyen.
2010. szept. 19. 18:04
 3/4 A kérdező kommentje:
elvileg 29-én lesz peteérésen, nagyjából pontos szokott lenni.. addig nem hiszem, hogy eléldegél:) Hm.... hát majd próbálunk vigyázni, ha meg nem jön össze, akkor nem én leszek az az ember, aki jönni fog az abortuszos kérdéseivel, mert ellene vagyok.... ha megfogan, akkor így volt megírva :)
2010. szept. 19. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor jó szórakozást, és boldog szülinapot:DD
2010. szept. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!