Aki jóstesztnek használta az ovutesztet, és negatív lett reggeli vizeletből, annak hogy volt a negatív? Ki se jött a második csík, vagy csak halványan?
ezt több napon át kell használni és csak reggel 1. vizeletből jó! ha erősödik, akkor az jót jelent :)
végezd el holnap is és ha erősödik esélyes vagy!
drukkolok, majd írd meg!
Köszi a gyors választ!
Sztem holnap után csinálom meg csak! Biztosra megyek!
Mindenképpen megírom! :)
Tévedés, hogy pozitív ovuteszt babát jelezhet. Nem így kell csinálni.
Az ovutesztet jóstesztként hasonlóan kell használni, mint a terhestesztet. Azaz reggeli vizeletből - az nálad megvolt -, és a halvány másdik csík is csík.
Viszont egyszeri második csík NEM jelez babát! Jóstesztelni nem egyszer kell, hanem legalább három nap egymás után, és azt kel, figyelni, hogy a második csík erősödik-e. Ha erősödik, akkor a baba valószínűsége kb 70%.
De ekkorra ott tartasz időben, hogy egy érzékeny teszt meg 100%-ra megmutatná, ha van baba. Szóval a jósteszt drága is, és pontatlan is.
2. válaszolónak!
Mi is azt állítjuk, amit Te! Folyamatosan erősödő csíkoknak kell lennie...
Akkor miben tévedtünk?
Köszi a kielégítő válaszokat!
Sokat segítettetek!!
Majd írok, hogy milyen a holnapi! :)
Ha holnap erősebb lesz, akkor érdemes lenne megcsinálnom holnap után a 10-es Qupido tesztet, vagy inkább várjak 25-éig? Csak mert van otthon egy! ;)
Szerintetek?
Sziasztok!
ma megint megcsináltam, és erősebb lett! REmélem ez már jót jelent! Holnap megint csinálok!
Drukkoljatok! Közeledik a 25-e! :)
szia!
1. vagyok! Nos, 25-e van, lehet gratulálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!