Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap vettem ovutesztet....

Tegnap vettem ovutesztet. Akkor most mikor is kell nagyon belehúzni az együttlétbe? Tegnap még negatív volt és most vagyok középidőben.

Figyelt kérdés

Ha pozitív lesz, akkor onnantól kezdve meddig van esély?

Bocsi a tudatlanságért, de most tanulom.

köszi

2010. ápr. 13. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Benne van a tájékoztatóban.....

Ahogy pozitív lesz már lehet próbálkozni,de maga az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni első negatív napon szokott lenni általában,hajnalban.Szóval pozitív napokon és az első nega napon akciózzatok.

2010. ápr. 13. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, a tájékoztatóban sok minden le van írva:) Én vezetem a hőmet is és bizony nekem nem az első negatív napon volt ovum, hanem azon a napon, amikor pozitív volt. Szerintem, ha most vagy középidőben, akkor minden másnap lehet gyakorlatozni:)Ha pozitív lesz, az csak megerősít, hogy tényleg akkoriban lehetett ovu. A hődet nem méred? A kettő együtt sokkal jobb.
2010. ápr. 13. 09:37
 3/9 A kérdező kommentje:
negítív, a hőm mégis kicsi 36,1
2010. ápr. 13. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia lehet,h. már lemaradtál az ovuról.Én a 11. napon kezdtem el tesztelni ebben a hónapban, akkor nega volt.A 12. napomon teljesen pozitív, erősebb volt a teszt csík mint a kontroll, és értelem szerűen a 13. napomon volt ovulációm.13. napomon az ovutesztem ismét nega lett.28-9 naposak a ciklusaim.Mi akkor húztunk bele, mikor pozi volt a teszt, és utána minden nap együtt voltunk még három napig.Majd 22.-én kiderül, hogy sikerült.-e.Sok sikert.
2010. ápr. 13. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs görbéd, amit csatolni tudnál? Hányadik napon vagy ma és hány naposak a ciklusaid, és hányadik napja csinálod az ovu tesztet? Nincs több kérdés:)
2010. ápr. 13. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocs most nézem tegnap vetted:)Most visszanéztem a görbéimet, nekem hogy is volt... ha kéred belinkelem!
2010. ápr. 13. 13:49
 7/9 A kérdező kommentje:

most voltam nőgyógyásznál

Látott egy nagy tüszőt.

Elküldött hétfőre vélvételre.

azt mondta, hogy addig próbálkozzunk.

Ha most látta az érett tüszőt, akkor még nem feltétlenül kell pozinak lenni a tesztnek?

2010. ápr. 13. 20:12
 8/9 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 13. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt akartam megmutatni, nekem is lement a hő és másnap is lent volt és akkor volt pozitív az ovu teszt. De mivel a hőt reggel méred a tesztet mag este csinálod, lehet, hogy reggel lemegy a hő és aznap este az ovu teszt pozitív.

2010. ápr. 14. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!