Ferti lily új termékét?Termékenység fogozo kehely.
Figyelt kérdés
Tegnap en megvettem eleg huzos ara van a gellel egyutt. Sajnos nem probaltam elotte hogy mukodik a kis kehely amit fel kell helyezni egyuttlet utan de meglepett hogy kisebb bakik aran de sikerult es tenyleg bent tartotta a spermiumokat. Nagyon kivancsi vagyok hasznal e nekem is. Esetleg sikerult ezzel teherbe esnie valakinek konnyebben!?
Miért kell bent tartani a spermiumok az? Aminek kell, az feljut a méhbe…
2022. jún. 16. 08:12
2/19 anonim válasza:
😂 Ismét egy termék amivel jó bepaliznak. Az ugye meg van, hogy a spermium egyenesen feljut a méhbe, mivel akkora bebességgel robban ki, a felesleg meg kifolyik? Ergo semmi értelme se szükséged nincs egy kehelyre..
Ismét sikerül kihasználni az elkeseredettséget, meg a butaságot.
2022. jún. 16. 08:53
3/19 anonim válasza:
Mert a gyártók ennyire ki tudják használni a kétségbeesetten próbálkozó párokat. Szerintem ami spermium kifolyna, az hiába tartja bent ez a vacak, sokkal feljebb már nem jut. Akik célba érnének, azok már eleve oda jutottak.
2022. jún. 16. 09:13
4/19 anonim válasza:
Főleg hogy a kehely vákuumot képez, ami meg pont lefele szívja őket...
2022. jún. 16. 09:21
5/19 A kérdező kommentje:
Valamiert csak kitalaltak sot ez amerikaban mar evek ota letezik mas neven csak kicsit le vagyunk maradva. Mindegy lesz ami lesz. Amikor mar 4-5 honapja nem akar a baba ossze jonni persze hogy az ember megtesz mindent az erdekeben.
2022. jún. 16. 09:57
6/19 anonim válasza:
Csak azt felejted el, hogy 1 évig egészséges pároknál is teljesen normális, hogy nem jön össze.
Írom ezt úgy, aki 2 évet várt az első gyermekére..
Amerika jár a felesleges baromságok gyártásának az élén. Ott még a levegőt is eladják frissen feltalált találmányként.. 😂🤦♀️
Csak egy picit kellene logikusan gondolkozni.. És már nem lenne rövidebb a pénztárcád majdnem 20 ezer forinttal.
2022. jún. 16. 10:07
7/19 anonim válasza:
Úristen, már 4-5 hónapja??? XDDD
2022. jún. 16. 11:45
8/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha kicsit józan ésszel átgondolod is butaság 🙂. Tájékozódni többet ér, hogy mi hogy működik és akkor nem húznak le minden haszontalan vacakkal. A 4-5 hónap utáni drámázáson meg csak mosolyogni tudok.
2022. jún. 16. 12:53
9/19 anonim válasza:
4-5 hónap még semmi….
Nekem több mint két év után sikerült de ilyen hülyeséget biztos nem vettem volna mert van annyi eszem hogy tudjam, a spermium a spricceléssel fel jut a méhbe. 🤦🏽♀️
2022. jún. 16. 15:21
10/19 anonim válasza:
4-5 hónap semmi.
Egyébként én elmentem a nőgyógyászhoz 1 év után, és tőle kértem tanácsot.
A kelyhet nem javasolta, de kivizsgálásra küldött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!