Mitől "vándorolhat" el a méhnyak? Teljesen elferdült!
Eddig mindig középen volt, legfeljebb a magassága, puhasága és a méhszáj nyitottsága változott a ciklus során. Ma a 26. napon vagyok és nem tudok méhszájsapkát feltenni, de ha így marad, akkor majd menstruációs kelyhet sem.
Szóval: a méhnyakam nagyon puha, magasan van és mintha el lenne nyújtva a hegye. Az egyik széle nagyjából középtájt van, kissé magasan, de a másik széle még magasabban és jobbra húz, vagyis ferde. Olyan, mintha széthúzták volna, mintha húznák jobb fentről és középen alulról is. Ez mitől lehet? Amióta vizsgálom magamat, még sosem tapasztaltam ilyet. Most próbálnám ki a kelyhet, de ilyen ferde, szétlapult-elnyújtott felemás szélű méhnyakkal nem fog menni.
1: Miért, szerinted, hogy kell fetenni a kelyhet?
Szerintem nincs semmi gond. Folyamatosan változik a méhszáj helyzete. Nem vagyunk teljesen szimmetrikusak se kívül, se belül. :) Maximum eddig nem vetted észre, de nem gondolom, hogy baj lenne. A kehellyel se lesz gond, csak ki kell tapasztalni
Sehogy, dobd a kukába, könyveld el tanulópénznek!
Másra nem alkalmas, be kellene tiltani, mint egészségre veszélyes eszközt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!