Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen mensi ovuláció?

Rendszertelen mensi ovuláció?

Figyelt kérdés
Olyan van hogy később legyen ovuláció mondjuk az esedékes menstruáció körül? Májusban volt meg úgy hogy késik de az ovuláció tesztem nem volt még pozisajnos 1 hete nem is teszteltem mert el is fogyott
2022. jún. 16. 07:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha nem lenne sikeres a hónap akkor rendelj egy 50db-os ovu teszt csomagot a babatervezo.hu oldalról (azért ajánlom mert ott olcsó és jó) és én végig követtem mensi után a 8. ciklus naptól egészen a végéig. És meglepő volt hogy azért nyúlt meg a ciklusom mert mensi időben a 30. ciklusnap körül lett pozitív az LH teszt. Kellett egy pár hónap mire rájöttem, de a 3. teljesen végig nézett LH tesztes hónapban sikerült.
2022. jún. 18. 14:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Rendelek de ha nem sikerült a hónap miért nem jön már meg?új hónap új remény kezdődne de így 😡
2022. jún. 18. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt, hogy két mensi is kimaradt mite megjött. Egyszerűen lenullázódott a ciklusom a doki szerint. Sajnos ilyenkor sose tudni mikor jön meg. Ha nincsenek erős fájdalmaid, akkor nagy gond nem lehet. Ha a kövi mensi se jönne meg időre, nézz el dokihoz. Van akinek adnak gyógyszert, de ez egy lórugásnyi hormon.... ha nincs komoly gond, akkor jobbegvárni míg magától helyreáll.
2022. jún. 18. 22:34
 14/16 A kérdező kommentje:
De akkor ilyenkor nem is lehet addig baba amíg meg nem jön a következő mensi ?gondolom ilyenkor mar nem lehet ovuláció? Ilyen később
2022. jún. 18. 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudni. Vagy lesz ovu valamikor vagy csak jön egy mensi. Ilyenkor is érdemes próbálkozni , akár lh tesztet csinálni minden nap, és akkor lehet belefutsz egy ovuba.

Szóval nem teljesen lehetetlen, de jellemzően az oka a hosszú és rendszertelen ciklusoknak a peteérés hiánya. És hogy miért is nincs pé? Ahot labor kell és egy jó doki.

A legjobbakat neked, sajnos ez most türelemjáték.

2022. jún. 19. 06:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Csak már annyi tesztet csinálok és semmi most már nem csinálok várok
2022. jún. 19. 08:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!