Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Császár után aki kis korkülönb...

Császár után aki kis korkülönbséggel akart gyereket mikor kezdett próbálkozni ? :) és mikor sikerült ? Második császár vag vbac? Miért ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Védekezési “hiba” miatt becsúszott, pedig az első gyógyszeres kezelés mellett lett.

17 hónap van köztük.

Vbac,

mert ahol szültem minden szülés hüvelyinek indul, első lábtartásos volt, sürgősségi császàr lett, mire..

2022. jún. 11. 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
2 évet érdemes várni, hogy a méh nehogy szétválljon.
2022. jún. 11. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
1 éves volt, mikor elterveztük, hogy jöhet a következő, de 1 évet vártunk rá. Programozott császár lett a második. Nekem az első 2 napnyi vajúdás után lett császár, olyan brutálisan rossz élmény volt, hogy eszemben sem volt átélni újra.
2022. jún. 11. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az első sima szülés volt,a második rá 6hónapra egyetlen védekezés nélküli alkalomból lett,ő császáros lett komplikáció miatt.Harmadikat nem terveztünk,de rá egy évre ismét terhes lettem,ő simán született màr.
2022. jún. 11. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

1 éves volt az első, amikor belevágtunk újra, de csak 1,5 év után sikerült, ezért 3 év, 4 hónap a korkülönbség.

Nálam teljességgel kizárt a hüvelyi szülés, így a 2. is program császárral született.

Hiába telt el 3 év a két császár között; a végére így is megadta magát az előző császáros hegem, és 5 cm-en szétnyílt a méhem.

2022. jún. 11. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Egy évet vàrni kell!
2022. jún. 11. 23:03
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Rokonságban az első császáros szülés után 3 hónappal már összejött a baba. Ott mondjuk nem próbálkozásról volt szó, nem így tervezték, nem is gondolták volna, hogy össze fog jönni. Nem engedték végigvinni, 37. héten császározták megint, de nem volt komplikáció szerencsére a terhesség alatt.
2022. jún. 12. 08:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2022. jún. 12. 10:16
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
5 hónapos volt a nagy, amikor próbálkozni kezdtünk, elsőre összejött. 😊 13 hónap van köztük, vbac szültem. 🙏🏻
2022. jún. 12. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Első farfekvés miatt lett császár, 11 hónapig szopott, majd már nem jött meg a mensim, 2 hét múlva pozitívat teszteltem, pedig az első gyerkocre 1 évet vártunk :)

A második lanykammal minden rendben volt, hiába csak 20 hónap a korkülönbség, mondta az orvosom, hogy szép a heg, kívül belül, természetes szülésre készültünk, ami sikerült is mindenféle komplikáció nélkül.

2022. jún. 13. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!