Császár (surgossegi az én esetemben ) ki hány hónap után lett újra terhes ha kis korkülönbséget szeretett volna? Sikerült a VBAC vagy nem? Vagy császárt akartál mindenképp ?
Mi is kis korkülönbséget szerettünk volna, de nekünk fontosabb volt, hogy ne legyen komplikáció és ne anya nélkül nőljenek fel a gyerekek
Végül 4 év lett köztük. Legjobb döntés volt
Nem akartam semmiképp VBac-ot
Sürgősségi császár volt az első,Kis korkülönbséget szerettünk volna,de kb 20 hónapig nem jött meg. Majd 2 év körül kezdte átaludni az éjszakákat(csak 2x ébredt onnantól) ,amit nagyon élveztem.Pihenni akartam.
Aztán sajnos jött egy missed ab. Végül nem jött össze 1 évig. Így lesz köztük 4 év korkülönbség
Eszembe se jutott vbac
Mindenképpen császárt akartam
3 év lesz köztük pont,
Szeretnek VBAC szülni amennyiben a körülmények és az állapotom megengedi , nekem program császár volt a lányom far fekvése miatt !
Remelem nekem is össze jön császár utáni hüvelyi szules 🙏🙏
Tudom, hogy a vbac trend, és le fognak pontozni...
Az első sürgősségi volt, 1 évet javasolt az orvos, hogy várjunk mindenképp. Azt megvártuk, végül 1 év próbálkozás után fogant meg a kicsi, így 2 év 8 hónap lett a korkülönbség. Semmiképpen sem akartam vbac szülni, nekem annyira traumatikus volt ez az erőltetett háborítatlan balf@szság, mindenképp császárt akartam,az is lett. Persze rá akartak beszélni, de nem.
6. Válaszoló
5-ős vagyok
Én nem trendbol szeretnek VBAc szülni , hanem azért mert én nekem nincsenek szüleim, a férjem apja meghalt, az anyja meg éli világát külföldön, ergo semmilyen segitsegem nem lesz csak a férjem viszont ő nem tud heteket kivenni szabadságot ! Ergo azért szeretnek hüvelyi úton szülni mert gyorsabb a regeneráció, mint egy csaszarnal, mert nekem ott lesz egy 2.5 éves plusz az újszülött !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!