2022.05.07en kiszakadt az ovszer es belem is kerult a spermabol kb 10 ora mulva be is vettem az esemeny utanit de most meg kene jonnie egy het mulva es verzes terhes lennek?
Nem
Merem meg csinalni de fogok felek az eredmenytol 19evesen nem szeretnek gyereket es nem voltunk felelotlenek se egyszeruen kiszakadt
Nem felelőtlenek vagytok, hanem nem tudjatok hogy kell használni rendesen a gumit.
Félsz az eredménytől azért nem csinálsz tesztet, de jobb idegeskedni hogy terhes vagy-e? Nem is értem komolyan.
#3 mekkora okos vagy tee..inkább csend.
Én 18 évesen így lettem terhes,annyi hogy én nem vettem be esemény utánit.Igenis van hogy kiszakad a gumi,attol hogy veled nem fordult még elő.Nekem azota 20 éves a fiam,egy percig nem gondolkodtam az abortuszon!Jönni akart🥰🥰
6-os Nem is azt mondta, hogy nincs olyan, hanem nem tudják megfelelően használni a gumit. Nagy különbség.
Valószínű nem vagy terhes, hanem az esemény utáni tabletta a maga bitang hormontartalmával kicsit összekuszálta a ciklusodat. Mindenesetre tényleg csinálj egy tesztet a saját nyugtod érdekében. De a terhesség tényleg nem azon fog múlni, hogy lesz-e teszt vagy sem, ez a struccpolitika nem a legjobb választás.
6-os te meg tanulj meg szöveget értelmezni utána tee-zz meg okosozz.
Igen, velünk soha nem fordult elő 7 év alatt mert tudtuk hogy kell helyesen használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!