Ha terhes vagyok akkor is meg jön a norcolut-tól?nődokinál voltam pár adat 👇*?
Figyelt kérdés
Voltam nődokinál 11.1mm nyh ovariumba pco struktúrával de ha véletlen baba lenne akkor lenne baja tőle?2022. jún. 5. 12:57
1/23 A kérdező kommentje:
D tuszo nincs még ez van rá írva (norcolut az van itthon mert már kellett pár hónapja szednem és maradt belőle,nem mondta hogy szedjem csak gondoltam meg jon)mert 2 napja késik de ovum is később volt kb 20.ka körül
2022. jún. 5. 13:00
2/23 anonim válasza:
Ha 20.án volt ovud várj 2 hetet ha negatív a teszt kezd el szedni.
3/23 anonim válasza:
Ha nem mondta hogy szedd akkor miért akarod szedni?2 nap késés meg nem a világ,majd az orvos megmondja mikor szedned kell.
Gondolom okozhat gondot.
4/23 A kérdező kommentje:
Akkor várok de hát látott volna ha baba lenne nem?
2022. jún. 5. 13:20
5/23 anonim válasza:
2 nap kèsésnél még nem látni a terhességet... majd 2-3 hét múlva, ha addig nem jön meg.
6/23 A kérdező kommentje:
De hát d tuszo sincs azt is rá írta abból gondolom hogy nem terhesseg
2022. jún. 5. 13:38
7/23 anonim válasza:
Nincs köze hozzá.
De szerintem mielött neki állsz a gyerek gyártásnak kicsit olvass utána.
8/23 A kérdező kommentje:
Én úgy olvastam hogy a d toszuhoz van köze a babához ha az nincs akkor nem lessz terhesség de akkor nem jól olvastam
2022. jún. 5. 13:47
9/23 anonim válasza:
Várjál még azzal a Norcoluttal.Ha az orvos azt mondja akkor vedd be,nem úgy hogy te eldöntöd hogy beveszed.
Ha 20-án volt ovuláció akkor még van idő.Tesztet csinálhatsz 2 nap múlva.
Nem csoda hogy nem látott semmit az orvos mert ha megfogant a baby akkor is még 2 de inkább 3 hét mire az uh-n látszik a petezsák.
Ha negatív a teszt de mégsem jön meg akkor vissza kell menni az orvoshoz és ő megmondja mi a teendő.
10/23 A kérdező kommentje:
Okes
2022. jún. 5. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!