3mm-es vastagságú méhnyálkahártyával teherbe lehet esni? Elvileg a ciklusom 26. napján voltam nődokinál, mert a menszeszem össze vissza van. Érzem a terhes tüneteket most is. De a vizsgálaton nem látott semmit?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 10:34
1/35 anonim válasza:
Szerintem kizárt!
Nagyon vékony.
2/35 anonim válasza:
Ha a ciklusod 16.napján 3 mm a méhnyálkahártya, akkor biztos nem vagy terhes és nem is lehetsz, hiszen akkor a 14. nap körül kb. semekkora nyálkahártyád nincs, amin megtapadjon a petesejt.
Én a 11. napon voltam, akkor volt 4 mm, abban a hónapban terhes is lettem, de szerintem ott 3-4 nap alatt még vastagodott nekem simán 6-7 mm-re. Azalatt nem tudom, mennyire esélyes.
3/35 anonim válasza:
Csoda volna.Én 9,2 mm-vel nem tudok,akkor?Pedig a 9mm a legoptimálisabb
4/35 anonim válasza:
2-es vagyok, 26-ot akartam írni
5/35 anonim válasza:
Nekem ciklus közepén 9,2 mm azt kihagytam de tuti a 26.napon is vastagabb mint a 3mm
6/35 A kérdező kommentje:
2 hónapig rendes mensi helyett pecsételőm volt. 3 hét múlva kéne megjönnie. Jövőhéten tudok vissza menni időpontot kérni,de még az idő is kiakaszt hogy mikorra adnak időt.
2021. márc. 18. 10:44
7/35 A kérdező kommentje:
Eléggé nagy a para ,mert nem akarok még babát. Nem tudnám eltartani és tartok attól hogy ab.nál kifutnék az időből. Teszem hozzá fog.gátlót nem szedek , szóval óvszerrel védekezünk, de mindig ellenőrizzük.
3 hónapja hogy nemi életet kezdtem.
2021. márc. 18. 10:48
8/35 anonim válasza:
Ne aggódj, ezzel a méh nyálkahártyád ál kizárt. Azért is kevés a mensid mert vékony :( Így valószínű peteérésed sincs...
9/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2021. márc. 18. 11:11
10/35 anonim válasza:
3 mm-rel kizárt, hogy teherbe tudnál esni. Ami nekem nem is azért lenne para, hogy esetleg mégis sikerül, hanem hogy ez nagyon rossz jel a ciklus kapcsán :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!