3mm-es vastagságú méhnyálkahártyával teherbe lehet esni? Elvileg a ciklusom 26. napján voltam nődokinál, mert a menszeszem össze vissza van. Érzem a terhes tüneteket most is. De a vizsgálaton nem látott semmit?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 10:34
11/35 A kérdező kommentje:
A terhes tünetek mi miatt lehetnek?
2021. márc. 18. 14:00
12/35 anonim válasza:
Milyen tüneteid vannak amit te terhes tünetnek vélsz?
13/35 A kérdező kommentje:
Hányinger, állandóan morog a hasam és görcs,mellérzékenység és fájás, már megint fehér hüvelyi folyásom van. Fáradtság érzet, ingerlékeny vagyok.
2021. márc. 18. 16:24
14/35 anonim válasza:
Ezeket néha én is tapasztalom ovuláció idején szóval ezek semmit se jelentenek
15/35 A kérdező kommentje:
2 hónapja értem ezt
2021. márc. 18. 16:31
16/35 A kérdező kommentje:
*érzem ezt
2021. márc. 18. 16:31
17/35 A kérdező kommentje:
03.05-én voltam orvosnál
2021. márc. 18. 16:32
18/35 anonim válasza:
Menzesz sehol?Várj még legalább 2 hetet és menj orvoshoz újra és tesztelj is 3-4 naponta.Én nem hinném hogy ez terhesség de lehet hogy még március 5 előtt vmikor estél teherbe és akkor viszont a teszt már mutatni fogja de a 3mm nyálkahártya tuti nem terhesség hisz akkor felritkulás látható uh-n és nem 3mm az fix.Szerintem itt vmi hormon zavar van és nem baba de ha tesztelsz és nem vagy biztos akkor kirakhatod ide és megnézem ha gondolod
19/35 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Holnap veszek tesztet. És szombaton akkor el is végzem az első pisiből.
2021. márc. 18. 16:40
20/35 anonim válasza:
Nincs mit!😊Kiderül előbb vagy utóbb mi a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!