Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kellő vastagságú lehet így...

Kellő vastagságú lehet így még a méhnyálkahártyám az ovulációig?

Figyelt kérdés
Ciklus 10. napján 7,5mm-t mért az orvos. Nem mondott rá semmit. Általában a 14. napon szokott ovulációm lenni.
2020. jan. 16. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az nem rossz a ciklus 10. napján! Én itt olvastam sokszor, hogy aki rögtön a pozitív terhességi teszt után ment orvoshoz, annak a nyálhahártya 10 mm volt és felritkulást látott. Szóval szerintem a 7,5 mm a 10. napon az jó.

De ne készpénznek a válaszom, nem értek hozzá, csak így gondolom.

2020. jan. 16. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy ovuláció után kezd el vastagodni a progeszteron szint emelkedésének a hatására. Szóval ovu előtt ez egy teljesen jó érték. Nekem mensi után 4-5 mm-t mértek anno.
2020. jan. 16. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pontosan ugxanilyen vastag volt 10. Ciklusnapon! 2 nap mulva volt ovum, es onnantol csak meg jobban vastagodik!
2020. jan. 16. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ovu után 2 nappal a doki 8 mm-t mért és én is kérdeztem, hogy az elég-e. Azt válaszolta, hogy 8 mm-től jó és nincs olyan, hogy a 10, 12, 14 mm jobb, hanem 8 mm-től jó és pont és hogy ilyen vastagságtól már a minősége a lényeg. Egyébként meddőségiben dolgozik, én meg ikreket várok azzal a 8 millivel.
2020. jan. 18. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!