Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes vagyok akkor is meg...

Ha terhes vagyok akkor is meg jön a norcolut-tól?nődokinál voltam pár adat 👇*?

Figyelt kérdés
Voltam nődokinál 11.1mm nyh ovariumba pco struktúrával de ha véletlen baba lenne akkor lenne baja tőle?
2022. jún. 5. 12:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fél évig nem jött meg, mikor az orvos Norcolutot írt fel. Várj még vele.
2022. jún. 5. 16:42
 12/23 A kérdező kommentje:
Ja akkor várok még
2022. jún. 5. 20:56
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Semmi ilyesmit ne kezdj magadtól beszedni. Hogy jut eszedbe? A másik pedig, hogy tényleg süt a válaszaidból, hogy nem érted hogy működik a fogantatás meg a terhesség. Nyilván ha már meg kellett volna jönnie akkor nem a tüsző léte vagy nem léte utal terhességre. Az akkor érdekes, ha ovulációhoz közeledsz. Ilyenkor nem látja még, ha terhesség van. Ha a teszted negatív, akkor nem vagy terhes, ezt könnyen ellenőrizheted otthon. Amúgy mit mondott az orvos? Mikor kell vissza menned, ha nem jön meg? Ha PCO gyanú van, akkor rendezni kellene ahhoz, hogy legyen terhesség.
2022. jún. 5. 21:41
 14/23 A kérdező kommentje:
1 hó múlva Kell mennem vissza .mert ha terhesség lenne akkor nem látta volna ezt a d tuszot? Tényleg nem értem
2022. jún. 5. 21:50
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A domináns tüszőre gondolt. A domináns tüsző az, ami érés el indul és a mérete alapján esélyes a megrepedésre, azaz ha megtörténik az ovuláció, akkor az abból kiszabaduló petesejt indul útnak és az lesz megtermèkenyíthető. Ha terhesség merül fel, akkor ennek semmi jelentősége, nem ilyenkor nézik. Ez annyit jelent, hogy most nem lát érési folyamatban lévő tüszőt. De ezeket nem mondja el? Vagy nem tudod mi történik a vizsgálaton?
2022. jún. 5. 21:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
*érésnek
2022. jún. 5. 21:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem PCOS lehet, ha az ultrahang is ezt mutatja. Ilyenkor simán lehet, hogy nincs peteérés több cikluson át, a vérzés is elmarad és terhesség sincs. Ezt kellene kezelni, ha most negatív a teszted, de meg sem jön.
2022. jún. 5. 22:01
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt olvasd el. Lehet, hogy segít a női ciklus megértésében.

2022. jún. 5. 22:07
 19/23 A kérdező kommentje:
Értem de ha sikeres lenne a hónap mwg történt a megtermékenyítés/ovuláció...akkor azt látta volna mármint nem látta volna d tuszot de helyette sargatest vagy mi a neve ?az lenne helyette vagy nem ?
2022. jún. 5. 22:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen látja a sárgatestet. Főleg ha bizonytalan mikor lehetett a tüszőrepedés. Ha terhes vagy pozitív a teszt. Teszteltél már?
2022. jún. 5. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!