1 hónapban 2x ovuláció? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok próbálkozunk a babaval azert használok ovu tesztet. Megis jelenitette az ovulációm, viszont csinaltam meg kíváncsiságból tegnap, tegnapelőtt és erősödik rajta a csík...akkor 1 hónapba 2x lesz ovulációm? Jóstesztben nem hiszek, nem azert csinaltam.volt mar igy valaki?2022. jún. 9. 09:36
1/13 anonim válasza:
Ha hiszel benne hanem akkor is reakcioba lep hcg hormonnal is. Ne azt gondold mar hogy azon fog mulni hogy Te mit gondolsz.
De a kerdesedre a valaszt csak akkor birjuk megirni ha elmondod mikor volt a ciklus elso napja az elso pozitiv teszt majd most mikor volt pozitiv? Attol.hogy erosodik nem biztos hogy lesz pozitiv.
Napokba en is tettem ki egy hasonlo kerdest. Annyi biztos hogy ketto ovulaciom.lehetett szerintem.
2/13 A kérdező kommentje:
16.ciklusnapon volt erős 2 csíkos, másnap full negativ es ma vagyok a 22.ciklusnapon
2022. jún. 9. 10:43
3/13 A kérdező kommentje:
Azert tartom korainak hogy ovu teszt erősödik
2022. jún. 9. 10:43
4/13 anonim válasza:
Az is lehet, hogy korábban nem repedt meg a tuszo, és most újra próbálkozik a szervezeted
5/13 anonim válasza:
Így viszont értem mert ha 16. án volt pozitív a teszt akkor maga az ovuláció 17-18 környékén volt. Ha a petesejt megtermékenyült vegyük a 17. ét akkor 7 napig van úton és a 7. napon kezd el beágyazódni. Ez azért fontos mert 7. naptól kezdődik a HCG termelése. Itt még oly kicsi módon, hogy még alig alig mérhető tesztekkel. 5 nap alatt fejeződik be a teljes beágyazódás és a 12. dpo innentől rohamosan emelkedik a HCG szint. Ennek a kérdésednek köszönhetően olvastam utána alaposabban. Meg persze engem is érint ahogy írtam. Többen azt írták, hogy a 9. dpo kezdik a tesztelést. Ezt gondolom azért mert 5 teszt van egy csomagba :D Nem tudom téged érdekel e de digitális tesztel figyeltem az ovut mert 9 hónapja próbálkozunk. Ezt már leginkább azért tettem mert arra gyanakszok, hogy ovuláció után 7-8 napra jön a vérzés ami nagyon korán van. Csütörtökön vettem egy másik tesztet is mert a másik már fogytán volt és amit vettem az majdnem pozitív volt. majd Pénteken már halványodott. Szombatra pozitív lett és 3 napig az is volt. Itt gyanakodtam mert a mellfájdalmam ovu után jelentkezik és már hétvége előtt fájtak. Gyanítom hogy nekem kettő lehetett :D Remélem ha ígyvolt akkor legalább az egyik összejött. Ha szerdán volt ovum akkor a napokban tesztelek lehet. Nagyon szeretnék babát. Ti mióta próbálkoztok?
6/13 anonim válasza:
Amúgy a kérdésedre válaszolva igen Én arra gondolok az esetedbe, hogy kétszer lehetett. Azért vezettem le a beágyazódást napokba leírva, hogy ez még nem a jósteszt ideje lenne
7/13 A kérdező kommentje:
Mi 9hónapja próbálkozunk, most van a második hónapom duphastonnal :) de már nem merek reménykedni :) igen, énis tudom hogy jósteszt még korai ...hisz a beágyazódás 12-14.nap fejeződik be :) es nekem a luteális mindig 14nap :)
2022. jún. 9. 11:25
8/13 A kérdező kommentje:
5-ös szorítok neked majd irj :)
2022. jún. 9. 11:27
9/13 anonim válasza:
Ti ilyen hamar orvoshoz fordultatok?
10/13 A kérdező kommentje:
Igen mert a családba a nővérem pcos és egy dokihoz járunk, ezert ram nagyon figyel :) babatervezes elott elmentem hozza, mondta varunk fel evet, ha addig nemjon ossze akkor átfújatás, és vérvizsgálat :) ott ki is derült a progi hiány :) meg át is lettem fújatva is :)
2022. jún. 9. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!