Lehetséges, hogy ebben a hónapban kétszer volt/ lesz ovulációm?
Kicsit hosszú lesz de leírom.
Május 21-én volt a ciklusom első napja.
Vettem Clearblue 10 db-os tesztet aminek a leírásában az szerepelt, hogy lehetőleg egy időben végezzük el ezert sok nő a reggeli ébredéssel köti össze. Ennek megfelelően minden reggel elkezdtem tesztelni, majd lassacskán kifogytam a tesztből így vettem Facelle tesztet 2. án. Facella tesztet egyből délutáni pisiből teszteltem, 2-án majdnem pozitívat majd 3-án már csak halványodott. Úgy gondoltam, lehet csak próbált megrepedni de nem sikerült ezért folytattam a tesztelést. Szombatra viszont pozitív lett, majd vasárnapra extra erős pozitív. Majd hétfőn megcsináltam az egy digitális tesztet ami még meg volt és még az is pozitív volt. Furcsáltam, hogy harmadik napja pozitív a tesztem. A másik ami még fura volt, hogy a mellbimbó fájdalom ovuláció után pár nappal szokott jelentkezni, viszont már vasárnap érzékeny volt hétfőn már fájt. Ha tegnapi pozitív LH tesztből lenne ovulációm nem szabadna még fájnia a cicimnek. Ennek elhatározásán volt itthon egy pepino terhességi teszt ami 10-es és megcsináltam, időn belül halványan kijött a második csík és utána pár perc múlva erösödőtt. Így is halvány de már nem kell forgatni, hogy szabad szemmel lehessen látni. De ha már 2.án halványodott a teszt akkor akár jelentheti azt, hogy 1-én volt pozitív. Akár lehetett volna 2-án az első ovulációm? de akkor is korai lenne a pozitív terhességi teszt ha még halványan akkor is.. termékeny nyákom már 1 hete van kb.
Az LG teszt akkor is pozitív lesz ha terhes vagy.
Nekem egész hónapban negatív volt az LG tesztem, aztán a 30. napon elkezdett pozitív lenni. Terhes voltam :D
De a terhességi teszt pozitív nem?
Termékeny nyak szerű dolog lehet a terhesség elején, legalábbis nekem is volt.
Ha van kedved küldd el a gorbed, szívesen megnézem, de ha a terhesteszted pozitív, akkor szinte 100% hogy létrejött terhesség es legalább úgy 8-9-10 napja volt az ovulaciod.
Nem, a terhesteszt viszont csak a HCGre specifikus.
A terhesség kezdeti időszakára jellemző lehet több PMS szerű tünet. De sajnos nem minden kezdődő terhesség marad meg :( ha nagyon eros, görcsös a fájdalom az erre is utalhat.
Nekem folyton olyan 'mindjart megjon' érzésem volt az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!