Ha kéőn volt pé-m 20-21. napon, honnan számoljam hány hetes terhes vagyok? Nov.15 volt meg utoljára

Szia,
Ilyenkor is meg tudja állapítani a terhességet, és megmondja sacc mennyivel kisebb időre, azután pedig visszarendelget. Ha látja a szívhangot, akkor továbbküld a terhesgondozóba. Ezen ne aggódj.
Igazán egy picit lehet csak a szülést fogja befolyásolni.
Boldog babavárást

Szio!
Gondolom mar voltal orvosnal, az en menim nov 14-en volt utoljara es aug 21-re vagyunk kiirva.
Hogy viseled a terhesseget?
Szia!
Mi jól vagyunk!:)
Hát papiron aug 22.Most kicsit parázok mert a méhlepényem már I.Fokban éret és a dokimmal még nem taliztam hogy megkérdezem ez menyiben fogja befolyásolni a szülés időpontját.
Te hogy viseled?Érzed már mocorogni a babót?Kisfiú vagy kislány lesz?

Szio, bocsi, hogy ennyire keson, de valahogy elsiklottam!
Ugyebar mar a 33.hetben tartunk, nagyon jol vagyunk, de azert alig varom, hogy a kezemben tartsam a fiam!
Veled mi ujsag? Elorehoztak a terminusodat?
Szia!
Doki szerint már nem birjuk sokáig...most vagyunk a 35.héten tegnap voltunk ctg-n.És ott mondta a az aki csinálta hogy mostmár semmi baj nemlehet vele még akkor se ha már ma kibujna:) De azért maradjon még bent legalább 2 hetet.
Mi még mindig nem tudjuk hogy fiu-e vagy lány.Kis szégyenlös mindig ugy forog hogy ne lássuk:)
veled mi ujság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!