Van olyan, hogy két érett tüsző is van?
Kicsit részletesebben:
6 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Elvileg az ovulációm (ovu teszttel bizonyítva) mindig időben volt, a menstruációm is tök pontos. Szoktam érezni minden hónapban az ovulációs fájdalmat, van hogy jobban, vagy hogy kevésbé.. Most is így volt, a ciklus 14. napján éreztem a tipikus fájdalmat.
VISZONT! Ma voltam orvosnál a ciklus 19. napján és látott az UH-n egy 20mm tüszőt, ami még nem repedt meg. Kicsit odébb látott kiszabadult folyadékot (sárga testet) de azt mondta, az lehet az előző ciklusomból van még.
Lehetséges, hogy a domináns tüsző még nagyobb volt, ezért nem a ma látott 20mm repedt meg?! Vagy egyszerűen ebben a hónapban nem reped meg?! Azt nem tudom elképzelni, hogy később fog, mert akkor tolódik az egész ciklus és nekem tényleg mindig pontosan jön meg a menstruációm..
Holnapután megyek újra, megnézzük hogy alakul a tüsző, amit ma látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!