Ma voltam dokin, aztmondta a jobboldali petefészkemben van egy 12 mm-es érett tűszö. Nem vagyok ebbe jártás, rákérdeztem, nincs még terhesség, de lehetek terhes aztmondta. De ez pontosan mit jelent?
Szia!
Ha 12mm.es a tüsződ akkor még nőnie kéne és utána repedne meg,abból lenne petesejt ami megtermékenyíthető.
De ennek nem a menzesz előtt 1 héttel kellenne történnie hanem menzesz utáni napokban.
Szerintem az ovud eleve tolodik most. Vagy hormonproblema. Ha most 12 mm, akkor napi 2mmt szamolva lehet tippelelgetni mikor reped meg. En ovutesztelnek amig pozi nem lesz. Kb 1 het.. max másfél.tankonyv szerint. Nekem vagy 28mm volt mire megrepedt.
Ha hormonbaj, akkor meg valszeg mar elotte is tapasztalhattal hasonlot
Kb 20-25mm között repednek a tüszők normális esetben.
Tehát, még kb 2-3 napod van ovuig így nem egy hét van a mensidig, hanem még kettő.
Most legyetek együtt, aztán majd vagy sikerül vagy nem. Most még nincs terhesség, hiszen még nem történt meg a repedés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!