Mennyi esély van arra,hogy terhes legyek? A párommal nagyon szeretnénk babát.
Ha rendszeresen szexeltek védekezés nélkül és 30 év alattiak vagytok, akkor kb. 30% körül van egy hónapban az esélye, azaz a statisztika szerint 3 ciklus alatt lesz egy átlag pár szülőjelölt. De már ebben benne van az is ugye, aki véletlenül, pedig csak egyszer, meg az is, aki egy évet vár rá. 35 éves kor alatt ez már 5, 40 alatt pedig 8 ciklus.
A megszakítás pearl indexe pedig 2 ha helyesen csinálják, gyakorlatilag meg harmincvalahány, ha jól emlékszem, mert nem szokták helyesen csinálni.
Ebből kiszámolhatod.
Szia! A volt férjemtől így estem teherbe (mondjuk szerintem csak béna volt, és nem vette ki időben 😅)
A jelenlegi párommal közel 2 évig megszakításos módszerrel voltunk együtt, nem történt semmi. Aztán eldöntöttünk, hogy babát szeretnénk, és az első hónapban összejött.
Szóval az esély megvan rá, de nagyon kevés, legközelebb ne vegye ki 🙂
Én 31 éves vagyok, ő 29.
Egész hónapban egyszer voltatok együtt és nem is élvezett beléd pedig gyereket szeretnétek? Hááát… nem mondom hogy nincs esélye, de inkább ne éld bele magad.
Ajánlanám a gyakoribb együttlétet és a jó helyre történő ejakulációt.
Suerintem kb semmi 27 éve így védekezünk, sosem voltam terhes csak amikor így sem védekeztünk 3 gyerekünk van.
Van akinek így becsúszik, de szerintem ott nincs időben kivéve, és az eleje bemegy.
mert egesz honapba 1szer voltatok együtt és akkor sem ment el? akkor biztos hogy ő is akarja a babát?
(neharagudj nem tudom máshogy fogalmazni)
ha gyereket akartok kicsit többre lenne szükség. és ahoz a párodra is szükséged lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!