Babát szeretnénk. Voltam dokinál minden rendben, azt mondta szedjek táplálék-kiegészítőt kezdésnek. Kinek mi jött be? Terhes vitamint is irhattok!.
Én Femibiont szedtem. Vérképem végig jó volt, problémamentes terhesség, egészséges baba, már lassan egy éves lesz.
Mondjuk én a tervezéskor még nem szedtem semmit, csak a pozitív tesztkor kezdtem el.Csak igyekeztem egészségesen enni.
Kedves 4-es a palástfű és cickafark, meg a barátcserje azért nem túl praktikus random otthon. Sokszor több kárt csinál mint hasznot, főleg annak akinek alapból semmi baja. Nekem is kitolta a ciklusom és 3 hónap volt mire helyreállt.
A méhpempő viszont igen tényleg jó és egészséges, a hormonokat nem bántja, sokan esküsznek rá.
Sok sikert kérdező!
Én az összes vitamint kiprobáltam amit a nőiorvos ramtukmalt(eleg borsos aruk volt)semmi sem segitet.
Elkeseredtségembe vettem a Dmben valami ecceru babatervező vitamint,elkezdtem szedni a következő honapban terhes lettem😊De ez emberfüggő,sok sikert
Kedves 1.es szervileg, ciklusilag teljesen egészséges vagyok.
A terhes vitamint ráérek akkor is elkezdeni szedni, mikor teherbe estem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!