Nutrinidrink multi fibre táplálék kiegészítő tápszert adott már valaki 1 éves babájának? Lehet melegíteni? Hogy vált be? Mik a tapasztalatok?
1,5 éves kortól kapja a lányom.
Vacak lesz, ha melegíted. Szobahőmérsékleten vagy hidegen finom, hisz olyan mint egy ízesített joghurtital/ shake.
Eleinte nem itta, utána megszerette, most elhagyni próbáljuk,mert
elküldte:
mert jelenleg nincs gyarapodási gond. 2,5 éves most.
Nekünk napi 1 üveget 2x100 ml írtak
Eddig reggel adtam neki meg is itta az egészet 200 ml de napközben semmit nem eszik
Eddig sem sokat evett de most még annyit sem.
Lehet hogy ez miatt?
Most megpróbálom este adni
Pedig azt mondta a doki hogy 2 palackkal is adhatok neki ha elfogadja. De eddig egyet adtam és annyit is fogok csak akkor este
Köszönöm szépen a választ
Semmi rosszat nem mondott a doki. A gyarapodás támogatása a cél, nem? Csak annyi, hogy az lenne az ideális, ha nem evés helyett, hanem evés mellett kaphatná. Hogy ezt hogy éred el, már rajtad áll.
Lehet egy módja pl.: ha kortyonként kínálod minden étkezés után.
De én az olyan napoknak is örültem, amikor csak ezt itta meg, mert ezzel is többet vitt be, mint amit enélkül evett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!