Nem várt előtt 2 nappal vagyok bő fehér krémes folyás, megduzzadt mellek és a hasam alja kemény szurkáló. Lehetek terhes? tapasztalatok aki így volt? :) szeretnénk nagyon babát
Vagy igen, vagy nem.
Mikor mi kezdtünk próbálkozni, kb minden hónapban produkáltam korábban nem jellemző tüneteket. Amelyik hónapban összejött, akkor a szokásos pms tüneteim voltak csak.
Van, akinél ezek a jelek bejönnek, nálam nem így volt.
A folyásod állaga -persze, valakinek épp bejött-, de azért talán ha ésszerűen nézed, te is tudod, hogy nem készpénz a sikerre. Igazából amiket leírtál, simán csak pms egyelőre.
Legjobb az lenne, ha 2 nap múlva tesztelnél, de egy 10-es érzékenységű, ha pontosan tudod az ovudat, akkor már mutatni fogja szerintem.
Viccesnek fog hangzani, de nekem az volt a fura, hogy nem duzzadt meg a mellem csak iszonyatosan viszketett a bimbóm 😅
És a meg szokott ovu utáni szárazság helyett vizes folyásom volt.
Nekem mensi előtt 1-2 nappal volt csak kisebb fehér és annyi. De ez nem jött
Has szurka sem volt, ugyan ugy ki pattogtam mint mensikor, és azota is 😂
Ovu után, kb 6 nappal éreztem egy erősebb nyilalo fájdalmat, majd nem jött meg.
13+4 hkm
Nekem a 10. dpo-n már szép pozi volt a teszt. Krémes, fehér folyásom volt, ami azóta is tart. Èn szédültem…
Alhasi szúrkálást is éreztem, igazából tudtam, hogy ez most más érzés, mint szokott. Nekem is viszketett a bimbóm az elején, 1 hete kezdett el igazán érzékeny lenni/fájni.
6+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!