Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Baba lehet a dologban?

Segítség! Baba lehet a dologban?

Figyelt kérdés
Felvan puffadva a hasam, és gyakran járok pisilni. Legutóbb május 10-én jött meg a menstruációm. Május 17-én, 23-án, voltunk együtt a barátommal, óvszerrel, ki is vette, mikor érezte, hogy elmegy. Az óvszerbe fújtam levegőt, de nem volt lyukas. Május 28-án is voltunk együtt óvszerestől, de akkor nem is ment el,gumi se volt lyukas.Június 7-én kell megjönnie legközelebb, de nagyon parázok, h baba lehet a dologban. Van rá esély? Még nem szeretnék babát mivel csak 20 éves vagyok. Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2022. máj. 29. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha védekezés volt és nem volt hibás az óvszer akkor nincs okod aggodalomra.
2022. máj. 29. 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindig a lehető legjobban vigyázunk, de bennem van a pára, hogy lehet, h valamit félre néztünk. De már tényleg próbálom magam megnyugtattni. Köszönöm a válaszod.
2022. máj. 29. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne fantáziálj. Nézetem szerint nem leendő baba van a tüneteid mögött. Ne nyugtalankodj, mert emiatt fog késni és még idegesebb leszel. Nyugi!
2022. máj. 29. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen korán nincs semmiféle terhes tünet, az első, az, ha nem jön meg.

Teljesen felesleges azért mert emésztési gondod van, vagy 1 pohárral többet ittál ilyesmit beképzelni. Ha minden esetben óvszert használtok, és az nem szakadt ki nem vagy terhes. Levegőt belefújni is felesleges, ha lyukas azt észreveszed, szétcsattan az egész.

2022. máj. 29. 18:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbálok megnyugodni. Sajnos nagyon stresszes természet vagyok. Köszönöm a választ mindenkinek.
2022. máj. 29. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb esélytelen hogy terhes legyél.
2022. máj. 29. 20:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. máj. 30. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!