2 dologban szeretnék segítséget kérni! Tudnátok segíteni? Alul kifejtem a két problémám
17 éves fiú vagyok!
Az első hogy már egy éve nem tudok aludni rendesen, a lényeg az, hogy este nem tudok elaludni (estére ébredek fel, akkor bármit megtudnék csinálni), ennek következtében későn fekszem és alszok jobb esetben kb 5-6 órát, mert ugye suli, teljesen kimerült vagyok, már nem tudok figyelni sem és már nem bírom! Teljesen felborult a bioritmusom vagy hogy mondjék ezt... szerintetek mit kellene tegyek?
A másik hogy elég erőteljesen pattanásos a bőröm már 3 éve, voltam bőrgyógyásznál, fél éve kezelés alatt állok, ami egész hatásos, de az arcomon mindig van egy egy-egy hatalmas piros pattanás, amik miatt teljsen elvesztem az önbizalmam, az emberek is nagyon megnéznek és beszélgetni sem merek igazán senkivel, illetve mindig lemondom a találkozókat a barátaimmal, sehova se járok és már egyáltalán nem próbálkozok a lányoknál sem. Nem vagyok valami boldog és mostanában egyáltalán nem élvezem az életet. Szerintetek mit kéne hogy tegyek?
Az értelmes hozzászólásokat, segítségeket előre is köszönöm!
Szia! Nekem is volt alvásproblémám. Lehet kapni olyan gyógynövényből készült alvássegítő tablettát, amiben csak gyógynövény van és nem lehet hozzászokni. Próbáld szedni. Kb. 1 hét alatt kiderül, hogy jó-e?
Vagy egy sokkal természetesebb módszer, hogy lefárasztod magad valami sporttal. Ha nincs pénzed rá, délután 10-15 perc folyamatos futás nagyon jót tesz testileg-lelkileg. Én egy közeli iskola udvarára jártam be futni.
A másik kérdés: rajtam csak akkor van pattanás, ha túl sok cukrot, cukros ételt eszek. Csökkentsd le a cukrot, és nem jönnek rajtad ki pattanások. A cukor hiányozni fog, de azt ellensúlyozni lehet napi 1000-3000 mg C vitaminnal.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!