Nődokis lelet értelmezné nekem valaki?
Ny:11mm
Uterus:40x50mm
Hólyagfal:4,3mm
Kb 1 hetem van a nem vártig
Kedves 7 lehet, hogy nem tetszik a stílus amibe írtam de én nem hülyéztem és ostobáztam le senkit.
És igen vannak olyan emberek nagyon sokan akik teljesen feleslegesen lopják az időt nem a terhesség megállapítással van gond ez egyértelmű. Hanem hogy jó esetbe csak 4 hét múlva hívja vissza nem pedig 2 hét múlva, mert még akkor is csak 5 hetes akkor se fog semmit látni az orvos vagy kicsi az esély, 4 hét múlva is csak 7 hetes lesz bőven elég akkor menni de vannak orvosok akik csak 8 hétre hívnak első vizsgálatra, mert ha megint korán megy az lesz a következő kérdés, amikor kiírja a petezsák méretét meg, hogy még nem volt szívhang de jajj mi lesz. Inkább keressen egy orvost akiben megbízik és nem gyakorin fogja az orvos minden szavát majd megkérdőjelezni, feleslegesen, esetleg mer tőle kérdezni, mert gondolom olyan fenőt hölgy az illető aki elmesélte, hogy van egy pozitív tesztje az orvos megvizsgálta majd elmondta neki, hogy ezek az eredmények jók vagy sem vagy mi a véleménye. De ezek az eredmények semmik ezeket egy sima rutin vizsgálatokon tüntetik fel, valószínű az orvos is ennyit mondott, hogy még nem lát rá utaló jelet.
Nem azzal van a baj ha valaki kérdez, hanem ha minimális erőfeszítést se teszi meg előtte, hogy tájékozódjon. Vagy legalább egy kerek kérdést tesz fel mert még azt se írta bele,” hogy van egy pozitív tesztem pont időpontom volt a nőgyógyászomhoz elmentem ezek az eredmények nem tudom szerintetek reménykedhetek ? “ bár ezt is feleslegesnek tartom, de ez már más kérdés.
Kérdező ezek az adatok semmire nem utalnak kvázi nem vagyunk okosabbak.
Kivárod a menzesz napját és tesztelsz újra majd rá 3-4 hétre kérsz egy időpontot a nőgyógyászodhoz és akkor már valószínű látni is fogja amit látnia kell ha nem kémiai terhességről van szó.
Kedves kérdező, a 11mm-es méhnyálkahártya bíztató!
Mi is próbálkoztunk a férjemmel már fél éve, de teljesen felborult a ciklusom, 45-48 nap lett. Elmentem az orvoshoz, aki megvizsgált és 11mm volt a méhnyálkahártya, azt mondta vagy hamarosan meg fog jönni vagy abban a hónapban sikerült de még nem látszik uh-on. Orvos után 3 nappal pozitívat teszteltem. Drukkolok neked is hogy így legyen! 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!