Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelentenek a következő...

Mit jelentenek a következő képen latható adatok? Értelmeznétek nekem?

Figyelt kérdés
[link]

2020. okt. 4. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Az első három szám a méhed mérete, az EM - endometrium, a méhnyálkahártya vastagsága.

A B. és J. ov. a két petefészked, és a végén az, hogy a hasűrben van folyadék (ez lehet véletlen, de sokszor ovuláció után is bekövetkezik).

2020. okt. 4. 16:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! A méhnyálkahártya vastagsaga terhesség esetén milyennek kell legyen?
2020. okt. 4. 17:14
 3/9 kathleen válasza:
53%
Beágyazódáskor elvileg minimum 8 mm-nek kell lennie, minél vastagabb, annál nagyobb az esély. De miért nem kérdezed meg az orvosodat? Ő biztosabb információkkal láthat el, hisz ez a szakmája.
2020. okt. 4. 17:37
 4/9 A kérdező kommentje:
5 hetes terhes voltam. Ma elkezdtem vérezni, de sajnos az én orvosom ma távol van,így az ügyeletes orvos vizsgált meg. Kb. semmit nem mondott sajnos. Nem volt túl együttérző. Valahol nem is csodálom, nem veheti szegény mindenki problémáját a vállára. Ezért fordultam ide, hátha tud valaki információval szolgálni.
2020. okt. 4. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Jól láttam 12 mm a nyálkahártya?

Ha van is nagyon koraterhesség lehet..

Drukkolok

2020. okt. 4. 18:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, én úgy értelmezem, hogy 8,1 mm
2020. okt. 4. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon vékony az a 8mm nyálkahártya, de még ne add fel a reményt!

Ha egy orvos nem együttérző, akkor nem sajnálni kell, hanem megemlíteni neki. Igenis, azért orvos, hogy mások problémájában segítsen és az a __minimum__ , hogy elmondja, mit ír le, elmagyarázza a helyzetet. Én is eü-ben dolgoztam, nem kívülről kritizálom. Sajnálom, ami történt, remélem, hogy végül jól alakul veletek minden.

2020. okt. 4. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:

A méhnyálkahártya 8,1 mm a hasűri folyadék az ami 12mm. Az a sárgatest, mely mensivel távozik, vagy terhesség esetén táplálja a fejlődő embriót a méhlepény kifejlődéséig. 5 hetes terhességnek a nyálkahártya vastagság nagyon kevés. Sajnos valószínű kémiai terhesség volt, mivel a leleteden már semmi olyan infó nincs ami terhességre utalna, felritkulást nem látott, a méretek is sajnos nem stimmelnek.

5hetesen már kellett volna látni valamit. Szó szerint semmit nem mondott a doki? Nem úgy mentél oda, hogy pozitív tesztjeid vannak egy hete késik és vérzel? Annyit csak mondott, hogy nem lát terhességet. Olyan nincs, hogy semmit ne mondjon egy orvos :S

Sajnálom :(

2020. okt. 4. 18:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem volt undok, egyszerűen csak közömbösnek éreztem. Beutalt holnap vérvételre és javasolta, hogy konzultáljak a saját orvisommal holnap.
2020. okt. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!