Mit jelentenek a következő képen latható adatok? Értelmeznétek nekem?
Az első három szám a méhed mérete, az EM - endometrium, a méhnyálkahártya vastagsága.
A B. és J. ov. a két petefészked, és a végén az, hogy a hasűrben van folyadék (ez lehet véletlen, de sokszor ovuláció után is bekövetkezik).
Jól láttam 12 mm a nyálkahártya?
Ha van is nagyon koraterhesség lehet..
Drukkolok
Sajnos nagyon vékony az a 8mm nyálkahártya, de még ne add fel a reményt!
Ha egy orvos nem együttérző, akkor nem sajnálni kell, hanem megemlíteni neki. Igenis, azért orvos, hogy mások problémájában segítsen és az a __minimum__ , hogy elmondja, mit ír le, elmagyarázza a helyzetet. Én is eü-ben dolgoztam, nem kívülről kritizálom. Sajnálom, ami történt, remélem, hogy végül jól alakul veletek minden.
A méhnyálkahártya 8,1 mm a hasűri folyadék az ami 12mm. Az a sárgatest, mely mensivel távozik, vagy terhesség esetén táplálja a fejlődő embriót a méhlepény kifejlődéséig. 5 hetes terhességnek a nyálkahártya vastagság nagyon kevés. Sajnos valószínű kémiai terhesség volt, mivel a leleteden már semmi olyan infó nincs ami terhességre utalna, felritkulást nem látott, a méretek is sajnos nem stimmelnek.
5hetesen már kellett volna látni valamit. Szó szerint semmit nem mondott a doki? Nem úgy mentél oda, hogy pozitív tesztjeid vannak egy hete késik és vérzel? Annyit csak mondott, hogy nem lát terhességet. Olyan nincs, hogy semmit ne mondjon egy orvos :S
Sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!