Ciklus 12. napján ez jó? Gonal-f és clostys ciklus Adatok lent
Gyenge pcos mellet vagyis nem tudom a ciklus hosszát, elég változó.
endometrium: 8 mm
Jobb petefészek: 13 mm-es tüsző
Bal petefészek: 14, 14, 13 mm-es tüsző
Egy hét múlva kell visszamennem, valaki tud tapasztalatot mondani?
Annyit még a pcoshez hozzátennék, hogy egyedül a szabálytalan ciklus és a darázsfészek szerű petefészkek jellemzőek rám, a laborom tökéletes, ir sincs és pm alulműködés se. (Valószínűleg fogamzásgátló miatt alakult így)
Szerintem ez nagyon jó eredmény,szurkolok 😊
Nekem csak egy domináns tüszőm lett...
És ebből mi lesz? Inszemináció vagy lombik?
Mert az előbbinél ennyi tüsző esetén az én dokim már leállítaná a stimut mert nagy a veszély a többes ikerterhességre, ami veszélyes lehet mind az anyára mind a babákra. Ha viszont lombik, ahhoz elég kevés tüsző ez, de persze nem lehetetlen ennyivel sem, hogy a lényeg h mindegyikben legyen petesejt és azok szépen megtermékenyüljenek.
Köszönöm a hozzászólásodat de nem kételkedem az orvosom szaktudásában. 🥰
A laborom és az előzmények alapján a lehető legjobb megoldást mondta ami ez . Más nálam sajnos vagy nem működött, vagy nem engedélyezett, mert az tényleg veszélyes lenne az életemre nézve.
Továbbra is érdekelnek tapasztalatok és vélemények a fent leírt dolgokról. Arról is szívesen olvasok ha valaki nem ért egyet ezzel, csak neki nyilván fogalma sincs hogy mi a helyzet velem, és ezt nem is tartom fontosnak leírni. A kérdésben feltett információk érdekelnek. ❤️
(Ezt csak zárójelben jegyzem meg : Én sok embertől hallottam,olvastam hogy együtt kapta a gonal-fet és a clostilbegytet és hatásos is volt, baj sem történt, többes ikerterhesség sem. )
Szép napot mindenkinek és sok sikert annak aki babára vágyik ❤️🤞
Valoban kicsit soknak tunik a 4 db tuszo,de kitudja 1 het mulva milesz beloluk.
Meg semmi garancia ra h mindegyikben van petesejt,jo minosegu stb,vagy h egyaltalan meg tudja termekenyiteni.
Ugyhogy azert nem kell sztem aggodni
És repedt meg belőle legalább egy?Vagy egy sem lett domináns?
Csak mert nekem lett egy domináns,ami meg is repedt,csak mire megjött volna,lett még 3 27mm-es. 😬 Nekem is norcolutot kell szednem,de azt javasolta a nőgyógyász,hogy 2 hét múlva kezdjem el szedni,mert lehet,hogy addig megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!