Nődokis lelet értelmezné nekem valaki?
Ny:11mm
Uterus:40x50mm
Hólyagfal:4,3mm
Kb 1 hetem van a nem vártig
Nyálkahártya 11 mm vastag, aztán a méhed mérete van leírva.
Mit szeretnél rajta értelmezni?
Akkor mit szeretnél tudni remélem nem azt hogy terhes vagy, vagy nem ?! És remélem nem ezért mentél nőgyógyászhoz csak ha már úgyis ott voltál kiváncsi vagy.
(Mert elég idegesítő hogy azért nem kapok időpontot nőgyógyászatra mert a sok idióta nem bír magával és nincs időpont.. mert már 4 hetesen rohan)
De ebből nem lehet megmondani, hogy terhes vagy. A terhességi teszt előbb mutat bármit mint egy nőgyogy.vizsgálat vagy a gyakori népe.
És mielőtt több kérdésed lenne egy hét múlva érdemes tesztelni ha nem jött meg ugy ahogy le van írva a használati útmutatóban, és nem az elázott teszt nem jó szétszedni sem kell, és idő után se érvényes, dobd ki nyugodtan, ha pedig nagyon halvány esetleg próbáld meg 2 nap múlva.
Azért van igazság a 2 esnél.
Kb most ágyazódott be, mert nekem is 1 héttel mensi előt volt már halvány + tesztem, de ezzel hiába rohan dokihoz legalább 1 hét késésnél láthat valamit, de még akkor is kb petezsákot.
Most sincs semmivel előrébb csak hogy van + tesztje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!