Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nődokis lelet értelmezné...

Nődokis lelet értelmezné nekem valaki?

Figyelt kérdés

Ny:11mm

Uterus:40x50mm

Hólyagfal:4,3mm

Kb 1 hetem van a nem vártig

2022. máj. 24. 10:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyálkahártya 11 mm vastag, aztán a méhed mérete van leírva.

Mit szeretnél rajta értelmezni?

2022. máj. 24. 11:00
 2/24 anonim ***** válasza:
65%

Akkor mit szeretnél tudni remélem nem azt hogy terhes vagy, vagy nem ?! És remélem nem ezért mentél nőgyógyászhoz csak ha már úgyis ott voltál kiváncsi vagy.

(Mert elég idegesítő hogy azért nem kapok időpontot nőgyógyászatra mert a sok idióta nem bír magával és nincs időpont.. mert már 4 hetesen rohan)

De ebből nem lehet megmondani, hogy terhes vagy. A terhességi teszt előbb mutat bármit mint egy nőgyogy.vizsgálat vagy a gyakori népe.

És mielőtt több kérdésed lenne egy hét múlva érdemes tesztelni ha nem jött meg ugy ahogy le van írva a használati útmutatóban, és nem az elázott teszt nem jó szétszedni sem kell, és idő után se érvényes, dobd ki nyugodtan, ha pedig nagyon halvány esetleg próbáld meg 2 nap múlva.

2022. máj. 24. 11:08
 3/24 A kérdező kommentje:
Azt hogy van egy pozitív tesztem
2022. máj. 24. 11:48
 4/24 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi komolyan ilyen durván írni durva 🤣🤣🤣
2022. máj. 24. 11:49
 5/24 anonim ***** válasza:
73%
Ha pozitív teszted van, az jó hír. De az adatok amiket megadtál semmire nem utalnak, ami terhességgel kapcsolatos.
2022. máj. 24. 12:30
 6/24 A kérdező kommentje:
Jaj én is félek hogy kémiai lessz csak megint
2022. máj. 24. 12:42
 7/24 anonim ***** válasza:
31%
Fuuu 2-es te nagyon ostoba vagy. Biztos azért nem kapsz időpontot mert más terhességmegállapításra megy. De hülye vagy egyelek meg.😂😂😂😂😂🤣🤣
2022. máj. 24. 13:07
 8/24 anonim ***** válasza:
91%

Azért van igazság a 2 esnél.

Kb most ágyazódott be, mert nekem is 1 héttel mensi előt volt már halvány + tesztem, de ezzel hiába rohan dokihoz legalább 1 hét késésnél láthat valamit, de még akkor is kb petezsákot.

Most sincs semmivel előrébb csak hogy van + tesztje

2022. máj. 24. 13:19
 9/24 anonim ***** válasza:
89%
Igaza van. Egy rakat nő duplán jár orvoshoz, mert képtelen megérteni, hogy két napos késéssel felesleges menni, mert úgy se látszik semmi. Elmegy, az orvos nem küldheti el vizsgálat nélkül, aztán hívhatja vissza 2 hét múlva, amikor is megint újra meg kell vizsgálni.
2022. máj. 24. 13:31
 10/24 A kérdező kommentje:
Hát jól van köszönöm a segítséget
2022. máj. 24. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!