Becsaphat a testem? Hosszú
Sziasztok!
A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, lassan egy éve próbálkozunk.
Szedtem méhpempőt, barátcserjét, gynex cseppet, hátha elősegíti a gyermekáldást.
Sajnos nagyon rendszertelen a menstruációm, igaz már szinte minden hónapban megjön, de nem pontos illetve változó hány napig tart. (Természetesen több orvosnál is jártam ezzel a problémával)
A férjemmel nagyon sokat vagyunk együtt, mondhatni minden nap.
Ebben a hónapban 1-én volt pecsételő vérzésem, a hasam egyáltalán nem görcsölt (pedig nagyon erősen szokott) nagyjából 2-3 napig tartott, ilyen rózsaszínes-barnás pecsételés, kis mennyiségben.
Úgy voltam vele, akkor biztos most ebben a formában jött meg (a fentebb leírtak alapján).
Viszont nagyjából egy héttel ezelőtt elkezdett nagyon hányingerem lenni, főleg reggel és este. Reggel eszméletlenül nagy éhségre ébredek.
15-én sütöttem bacont, amit imádok, viszont borzasztóan rosszul lettem a szagától, így megenni sem tudtam.
16-án sajnos nem reggel, hanem napközben csináltam egy gyógyszertárba vásárolt Hightop Biotech Co.nevű tesztet, ami szerintem negatív lett, mert a kontrollcsík erősen látszott, viszont a tesztcsík nem fehérré vált, mint a többi tesztnél, hanem az egész elmosódott rózsaszín volt.
Azóta nem mertem még egy tesztet csinálni, őszintén félek, hogy tényleg negatív.
Pár napja időszakosan görcsöl a méhem, olyan megjön érzésem van és eléggé feszítő, egy kicsit érzékeny a mellem is.
A rosszullét és a szag érzékenység még mindig fenn áll.
Nem tudom mennyire lenne köze a terhességhez, de tegnap este és ma reggel tompán fájt a fejem és eléggé szédülök is.
Úgy érzem terhes vagyok, de lehet annyira vágyom rá, hogy csak ezt akarom érezni.
De arra gondoltam, ha már a hónap elején "megjött", akkor nem jöhet meg még egyszer ebben a hónapban nem?
Szerintetek lehetséges lenne a terhesség?
Túl korán tesztelhettem?
Mikor teszteljek újra?
Milyen tesztet ajánlotok?
Elnézést, hogy hosszúra sikeredett.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!