4. napja késik, lehetek terhes? Csináltam otthoni “só tesztet” meg szódabikarbóna (elvileg nem vagyok)
Volt, hogy hónap közepén aztán hónap végén aztán hónap elején jött meg.
Együtt voltam a barátommal 1 hete (védekezés nélkül) de 100% hogy nem ment el bennem!
Ezelőtt 3 hónappal előtte voltunk együtt, mert ekellett utaznia.
Befolyásolhatja az együttlét a menstrucációt?
Kb 1 éve jön meg csak 1-10. között
19/L
Szóval nincs rendes ciklusod, nem is tudod számolni a napokat és 500 forintod sincs egy gagyi tesztre, de arról szentül meg vagy győződve, hogy nekünk távultrahang szemünk van és belelátunk a méhedbe?!
Kiszálltál a közoktatásból még ált. suli vége előtt? Vagy hogy lehet az ember a 21. században 19 évesen is ennyire buta még?
Sót a levesbe.
Szódabikát vízben oldva, ha tul sok a savad.
Mi a kérdés?
Ja, hogy lehetsz-e terhes. Lehetsz.
De hogy az vagy-e, arra
van a teszt. 4 nap nem számít amúgy a te korodban.
14 nap már igen.
- Terhességi tesztet csinálj, ne mindenféle más otthoni hulyeseget.
- De ne most, majd leghamarabb 14 nappal az aktus után, most még megbízhatóan semmit sem fog mutatni.
-4 napja késik a menzeszed? Ez korántsem biztos, ugyanis a menstruáció közeledtét nem úgy számoljuk, hogy a hónap közepén vagy végén szokott megjonni....🙉 Ugyanis a hónapok nem 28 naposak.... Ennek nézz utána, mert nagyon alap dolog.
Szabályos 28 napos ciklussal is ha ebben a hónapban május 28-an fog megjonni pl, akkor is decemberben már 10.én kell megjonnie, csak hogy lásd mennyire nem beszamithato ez a hónap eleje/kozepe/vége.
Szóval először is korántsem biztos, hogy rendszeres a menstruációd.
Tesztet hiába veszek 1 hét után…a sósra meg kíváncsi voltam:)
Lehet nem kiszámítható ezek a napok, de általában 10.-ig megjön.
Utolsó 3:
Februar 5
Marcius 8
Aprilis 8
"Tesztet hiába veszek 1 hét után…a sósra meg kíváncsi voltam:)"
Szóóóval úgy gondolod, hogy a teszt még nem mutatja ki, bezzzzzzeg a só!!! 🤣🤣🤣🤣 Ez egyre jobb...
7.
Mivel leírtam HOGY 1 éve kb ugyan akkor jön meg. Akkor találd ki, hogy honnan volt a hónap közepe/vége😀
8.
Kíváncsi voltam csak hehe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!