Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elf bár babatervezes alatt ?...

Elf bár babatervezes alatt ? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Dohányzom pár éve. Majd átszoktam az iqosra mondván hogy így majd leszokok a cigirol ami nem sikerült … annyi hogy atszoktam egy másikra.. ami talán “nem olyan karos” most leszoktam az iqosrol és elkezdtem elfbart szívni hátha így végleg le tudok majd szokni.

Viszont babát tervezünk … véleményt várok

(Tudom hogy egyik se jó viszont attól felek ha hirtelen leteszem akkor a stressz miatt lesznek gondok…)

2022. máj. 10. 10:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi összeházasodtunk szeptemberben, megbeszéltük, hogy fél év múlva kezdünk el próbálkozni. Szabtam egy határidőt, novemberben letesszük mindketten a cigit. November 2. este elszívtuk az utolsót azóta semmi.

Nekem semmiképp se jött volna be, hogy csökkentem meg így úgy próbálkozok, hogy csak ennyit, csak olyat szívok.

Vagy drasztikusan egyik napról a másikra vagy sehogy. Piszok nehéz volt az első pár hét, meg persze azóta is kívánom, eszembe jut de nagyon egyszerű, ha azon gondolkodok, hogy venni kéne mert nem bírom tovább, nem megyek el a boltba és nem veszem meg.

Közbe ugye baba is lett, szoptatok is még úgyhogy az plusz visszatartó erő. Számomra nincs undorítóbb mikor valaki a gyerek mellett dohányzik.

2022. máj. 10. 12:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, de értünk. A legtöbb terhes nő, akinél kiderül a terhesség ténye, hónapokig dolgozik még a munkahelyén. Ami valljuk be, általánosan jellemző, hogy egy munkahely stresszes. De meg lehet oldani, csak ne ess ezekkel a vackokkal csöbörből vödörbe.
2022. máj. 10. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Sose felejtem el, egy nőgyógyászati problémával adott orvost kerestem fel, aki egy jó nevű budai magánklinikán rendelt.

Amikor mentem hozzá a rendelésre, láttam a klinika belső udvarán, hogy a frissen szült anyuka ott cigizett. Rossz volt nézni is.

2022. máj. 10. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki gyereket akar az tudja mar letenni a cigit egyik naprol a másikra.

Elf bár meg iqos vagy mi az, ugyanolyan karos szarok mint a cigi, de te tudod.

2022. máj. 10. 12:33
 15/19 A kérdező kommentje:

hogy mennyi rosszindulatú ember van meg egy ilyen oldalon is ahol elvileg a segítség nyújtás és a jó tanácsok lenne a lényeg

Elszomorító

2022. máj. 10. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Ez nem az az oldal :D Itt válaszolunk a feltett kérdésekre - akár számodra negatív vagy pozitív is az a válasz.
2022. máj. 10. 13:05
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Jó, akkor segítek.

Szívjad nyugodtan azt a műanyag vackot. Költsed rá a világ pénzét. Egészséges, jó illatú és rendkívül nőies, a gyereknek pedig nem, hogy nem árt, de egyenesen használ. Ennyi idegnyugtató mindenkinek jàr! Mások legurítanak egy-egy felest, hol van ez a darab műanyag ahhoz!

Egeszsegedre! Sok évi kellemes füstölést még!

2022. máj. 10. 13:12
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Ha már nem tetszenek a válaszok, rögtön mindenki rosszindulatú. Mindenki arra gondolt a stressz alatt, hogy a cigihez nyugtatásképp nyúlnál. Itt te ülsz fordítva a lovon.

Bár azért dicséretes, hogy nem azon gondolkodsz, hogy szívjad ugyanúgy a cigit, ha egyszer teherbeesel, hanem azon, hogy mik a lehetőségek. Az egyetlen lehetőség ebben a témában a teljes elhagyás. Nem kellene itt kompromisszum legyen. Sőt az említett dolgok közül egyben biztos vagyok, hogy azt a gyártó sem ajánlja terhesség alatt, lévén nincs hosszútávú kutatás erre vonatkozóan. Én meg nem lennék kísérleti nyúl sem. Első voltam.

2022. máj. 10. 13:13
 19/19 anonim ***** válasza:
88%

Véleményt vársz - megkaptad. Attól mert neked nem tetszik az, hogy senki sem ért veled egyet az a te bajod.

Addig ne is ess teherbe amíg nem szoktál le szuper kis elf bárodról.

2022. máj. 10. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!