Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 nap késés mellett negatív...

3 nap késés mellett negatív teszt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben hetente és naponta is többször együtt voltam a párommal óvszer nélkül, megszakítással. Nem tervezünk még kimondottan babát, de “nem baj, ha mégis jön” alapon nem védekezünk óvszerrel. Mindig tűpontos volt a menstruációm (még órára pontosan is ugyanakkor jött meg), a ciklusaim 28-30 naposak. Most ott tartok, hogy 3 napja késik. Mivel elmaradtak a szokásos pms tüneteim, csináltam a menstruáció előtt 4 nappal egy facelle (10-es) tesztet, de ez baromi korai volt, negatív is lett. Tegnap reggel vettem egy x epil 25-ös, 2 db-os tesztet, mert sajnos csak ilyen volt már a rossmannban, és ez is negatív lett 2. pisiből. Az a fura, hogy igazából semmi menstruációra utaló tünetem nincs, annyi, hogy néha szúrkál a hasam, illetve mindig azt hiszem, hogy na most megjött, mert mintha folyna valami belőlem, de mégse 🤣 Ellőhetem még ma a másik x epil tesztet, vagy felesleges? 24N
2022. máj. 7. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na írd majd meg🤗
2022. máj. 7. 14:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Full negatív, semmi halvány 2. csík, semmi. De nem lomboz le :D
2022. máj. 7. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
A stressz sokszor kitolhatja a ciklust.
2022. máj. 7. 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg tűpontos ciklusom volt, nem néha 28 néha 30 napos, hanem mindig 28, de életemben 2x elődordult nekem is, hogy késett. Akkor nem is keveset, hanem 1 egész hetet. Ilyenkor valóban kiderül, hogy az ember lánya hogyan viszonyul a gyerekvállalás gondolatához 😂 Engem a víz kivert akkor 😂
2022. máj. 7. 19:47
 15/15 anonim ***** válasza:
.i 10 évig megszakítással "védekeztünk"!Mikor eldöntöttük,hogy jöhet a baba,a3.hónapban lettem terhes.
2022. máj. 7. 22:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!