Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdeklődhetek? Baba lehet?

Érdeklődhetek? Baba lehet?

Figyelt kérdés

Bele is vagok a közepében. Csak szimplán érdeklődésbol kérdezem. (Nem gond ha jön a baba)

Megvolt a menszesz multhonapban normális 5 6 napig. Elmúlt aztán rá egy hétre elkezdett fájni a mellem. Ami azóta is tart. Most kell 14en megjonnie. Reggel derék fajasra keltem és kisebb has fajasra. Mire utalhatnak ezek a tünetek? Terhessegre? Tesztet meg nem csináltam várom a menszesz megjojjon. Mellem színe nem változott nem kezdett el barnasodni. Köszönöm a válaszokat előre is aki tapasztalt esetleg ilyet.

#Babás lehetek ?
2022. máj. 3. 15:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as. Nem neked kommenteltem egy...kettő nem kell ide járni oltogatni. Puszii
2022. máj. 5. 16:10
 22/22 anonim ***** válasza:
67%

De, kérdező, nekem is kommenteltél azzal, hogy egy nyilvános kérdésfeltevő oldalra írtad ki a gondod-bajod.

De látom, felfogni nem sikerül, amit írtam. Az meg egyértelmű, hogy nyolcadikos sem lehetsz, ha még nem tanultál az ember szaporodásáról és azt gondolod, hogy 10 nappal menstruáció előtt már terhestünetei lehetnek az embernek.

De a "Puszii'-ból kiindulva a 12-vel is bőven fölé lőttem a korodnak, ez a 10-11 éves szint...

2022. máj. 5. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!