Érdeklődhetek? Baba lehet?
Bele is vagok a közepében. Csak szimplán érdeklődésbol kérdezem. (Nem gond ha jön a baba)
Megvolt a menszesz multhonapban normális 5 6 napig. Elmúlt aztán rá egy hétre elkezdett fájni a mellem. Ami azóta is tart. Most kell 14en megjonnie. Reggel derék fajasra keltem és kisebb has fajasra. Mire utalhatnak ezek a tünetek? Terhessegre? Tesztet meg nem csináltam várom a menszesz megjojjon. Mellem színe nem változott nem kezdett el barnasodni. Köszönöm a válaszokat előre is aki tapasztalt esetleg ilyet.
Lehetséges, hogy túl hamar volt peteérésed, kb a 7. nap körül, és a mellfájdalom azt jelzi, hogy meg fog jönni.
Az utolsó menstruációd egyébként normális vérzés volt, vagy volt valami más vele? Színe? Mennyisége?
Az én anyukám 3 hónapig menstruált, elmondása szerint rendesen 4-5 napig, annyi különbséggel, hogy csak barnább volt, meg picit kevesebb, de folyt meg minden.
Ha veled is ez történt esetleg, akkor, ha jól számolom, most kb. 6 hetes és pár napos terhesnek kellene lenned (normal ciklus esetén), ha terhes lennél. Csinálj tesztet, biztos mutatja már akármelyik. :)
11-es vagyok. Nem tudom, miért pontoztak le, de mindegy. Gondolom, olyanok, akiknek a biológiai ismereteik kissé hiányosak. Na nem baj.
Viszont szerintem ha piros vér volt, meg ugyanolyan mennyiség, akkor az nem valószínű, hogy terhesség. Inkább valami hormonzavar. Lehet, hogy fel kellene keresned egy nőgyógyászt ezzel...
19. Mégis mi a pöts látszana a hasadon szerinted, mikor még nem hogy nem késik, hanem 9(!) napod van a következő esedékes menstruációig?!?!?!?!? Elárulom, aki az első gyermekét várja, annak is általában a 25. terhességi hét körül kezd el egyáltalán látszódni a pocakja...
Az "előnedvet" meg előVÁLADÉKNAK hívják.
Komolyan, hány éves vagy? 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!