Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyermeket tervező nők, mennyir...

Gyermeket tervező nők, mennyire tudatosan vagytok együtt a párotokkal?

Figyelt kérdés
Azt értem ez alatt, hogy az ovu környékén kb egy héten keresztül minden masodik nap (mi ezt tesszuk, meg nem sikerult a 2.baba, előző missed ab lett :( ), vagy pedig össze vissza? Annyi olyat olvasok itt, hogy babat szeretnenek, de 1x vannak egyutt, ovu előtt 2 nappal, vagy csak ovu utan tudtak egyszer együtt lenni. Ez puszta kivancsisag, semmi rosszindulat.
2022. máj. 2. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi kb 2 naponta tudtunk együtt lenni, de ez független volt ovutól. Az első két gyermek elsőre és második hónapban sikerült. A harmadikra többet vártunk
2022. máj. 2. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Mi is a számolt/becsült ovu környékén kétnaponta voltunk együtt. Persze nem mindig jött ki úgy a lépés, de nagyjából tartottuk. 3. hónapban sikerült.
2022. máj. 2. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Az elején nem néztünk semmit, mindig csak ahogy jól esik, de miután már eltelt vagy 8-10 hónap és még mindig semmi, meguntam (nem a csinálást xD), akkor konkrétan becéloztuk A napot, és előtte, alatta, utána belehúztunk, akkor sikerült :)
2022. máj. 3. 00:44
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Mi nem muszájra szexelünk.

Fiunk amikor fogant, pl 1x volt szex abban a ciklusban (2.hónapban jött össze).

2.terhessegem a 3.honapban sikerült, missed lett.

Lányunk szintén a 3.ban fogant.

Nalunk heti 1-2 szex van a kapcsolat eleje óta. Azert mert babat akartunk, sosem változtattunk a szokasokon. Sosem figyeltem a naptárat, sosem görcsöltem rá.

2022. máj. 3. 08:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Mi sem csak akkor szexelünk, amikor ovulalok :D csak kivancsi voltam, hogy akkor abban az egy hetben mennyire figyeltek oda erre :)
2022. máj. 3. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod h az az egy hét tényleg akkor van e.. V ovu teszttel figyeled? Ha nem, akkor lehet, hogy nem is jókor vagytok együtt.
2022. máj. 8. 21:08
 7/7 A kérdező kommentje:
kb be tudom saccolni, mert nálam elég erősen megjelenik ez a tojásfehérje szerű nyák, és ebben a honapban használtam lh teszteket is.
2022. máj. 9. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!