Van itt olyan kismama vagy babát tervező anyuka aki szed szivritmus zavarra gyógyszert?
Babát szeretnénk de sajnos szívritmus zavarom van amire 2*1tallitont szedek 6.5 mg.
Ez befolyásolja a teherbe esést? És terhesen is lehet majd szedni ilyen gyógyszert?
nem szabad gyógyszerrel teherbe esni, az első 3 hónapban nagyon káros. bár nem ismerem azt amit írtál, és én nem is szedtem ilyen gyógyszert. nekem terhesen lett extra systolém, elég durván. 22 hetesen mondta a kardiológus, hogy akkor betalocot elkezdhetem szedni, "most már nem árt". nem megnyugtató :( rá is van írva, hogy a baba szívverését is lassítja, így csak a második trimesztertől lehet szedni nagyon indokolt esetben.
nemrég elfogyott amit a kardiológus írt. lementem a háziorvoshoz, ő meg nem akarta kiírni nekem, mert ilyen nem lehet szedni terhesen, nincs olyan nagy gond nálam.
szóval ezekből kiindulva várjatok addig míg a kardiológud megmondja mit és mennyit szedhetsz, esetleg felfüggeszted a gyógyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!