Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már van 2 gyermekem olyan...

Már van 2 gyermekem olyan könnyen lettek miért nem sikerul a 3.?

Figyelt kérdés
8honapja próbálkozunk
2022. máj. 2. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem csuszhattek a hormonjaid? Nem volt pár valtas? Szoptatsz meg?
2022. máj. 2. 20:55
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
A tested változik, bármi lehet. Hormonok, pajzsmirigy, petevezeték elzáródás (anyámnak 2 gyerek után lett, én csak az átfújás után érkeztem), IR, stb. Az, hogy 2 sikerült az akkori testeddel és egészségügyi állapotoddal, az nem jelenti, hogy ne történhetne benned változás, ami miatt most nem megy. Ugyanez igaz a férfi oldalra is. A kivizsgálás lehet a legbiztosabb út, nem a találgatás.
2022. máj. 2. 21:09
 3/15 anonim ***** válasza:
3%

Mennyi idő telt el?

Egy bnőm így járt.

Stimulálva sem lett 3., pedig az első 2 gyerek simán 1. Védekezésmentes hónapban összejött.

Én is tartok tőle, hogy nem sikerül, pedig pont most lenne szorosabb az idő ( visszamenni nem tudok a régi helyemre, mert elköltöztünk, az új helyhez való korrekt hozzáálláshoz nincs időm.. (35 éves vagyok és már 30 felett sem igazán terveztem szülni..- nincs egyéb nyomás rajtunk.. az első 2 “válaszadó” miatt írom csak)

2022. máj. 2. 21:15
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
A harmadik nekünk is több hónap próbálkozás után fogant. (9), de én inkább annak tudom be, hogy borzasztó sokat stresszeltünk azoknan a hónapokban
2022. máj. 2. 21:51
 5/15 A kérdező kommentje:
3 éves a kisebb nem szoptatok sőt a párom is ugyan az
2022. máj. 2. 22:27
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Elég sokminden okozhatja, ami akár a párodnál is lehet. Nálunk a 2. nem akart jönni, férjemet herevisszérrel műtötték, következő hónapban sikerült.
2022. máj. 3. 01:26
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Kedves #3, mi a bajod a válaszommal? Nem érdeklődtem semmilyen körülmény iránt, hanem lehetőségeket vetettem fel, amelyek megállják a helyüket. Nagyon sok esetben tapasztalat, hogy pl korábban nem volt gond a pajzsmiriggyel, de időközben kialakult, és azt kezelve jött a következő gyerek. Ugyanígy más, a terhességet befolyásoló problémákkal. Az egészségügyi állapot nem fix, mint tudjuk... (#2)
2022. máj. 3. 05:04
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi lehet de most el kezdtem hőmérőzni meg vettem lh tesztet is most meg még van a menstruációm úgy hogy utána
2022. máj. 4. 09:18
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Sok sikert hozzá! Nekünk az első sem akart összejönni, csak miután kihuzattam a felső bölcsesség fogamat - mint kiderült, gyulladásban volt. Még abban a hónapban sikerült - akkor már 1 éve próbálkoztunk. Tényleg sok oka lehet! (#2)
2022. máj. 4. 10:34
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
Kedves 9-es! Én is gyulladt bölcsességfog kihúzása után 2 hónappal estem teherbe a negyedikkel, pedig előtte 3 évig nem sikerült. Bár lehet az is közrejátszott, hogy akkor adtuk fel a próbálkozást, nem volt nyomás rajtunk. A három nagy mindegyikére max. 1 évet vártunk.
2022. máj. 4. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!