Barnázás, beágyazódás?
Sziasztok!
8.DPO (nagyon extra halvàny) predictor 2 csíkos teszt
9.DPO (szinten nagyon halvány) predictor 2 csíkos teszt
Mielőtt belém kötne bárki, okom van tesztelni, mihamarabb tudni ha terhes vagyok, bizonyos gyógyszer miatt.
Szóval 5. DPO-n este elkezdtem picit barnázni (ez sem sok, tisztaságin éppen látszik) na most azóta is. Ma vagyok 9 DPO, progeszteront elkezdtem orvosom tanácsára, de telefonon még nem értem el, csak sms-be.
Görcsölget a derekam, a hasam alja piciket. De nekem nem szokott mensi előtt ilyen lenni.
Mitől lehet ez a barnázás? Valakinek megmaradt ígyis a baba? Beágyazódás még lehet?
Ui: 1 missed ab, 1 terhesség megszakítás az előzmény. Izgulok és félek.
Igen, csak ha holnap is tesztelek reggel, erősebbnek kellene lennie? Holnap lesz a 10.DPO
Már kezdem elengedni ezt a dolgot.. ennyi rossz után, nem gondoltam, hogy ilyen szenvedős lesz. Félek, de nem tudom elhinni, hogy terhesség lesz akármennyire is akarom.
Ez a barnázás amitől félek.
Majd muti a reggeli teszted is. En szerdan reggel fogok eloszor. Felek is hogy nem lesz semmi bar meg korai ugye tudom😅
1es voltam
Holnap tesztelek, de 3 fajtával is :D
David hcg tesztről vélemény?
Az is van itthon. Korábban mindig azzal teszeltem, pedit gondoltam hamarabb mutat.
De holnap mindet is kipróbálom 😀
Azta.
Ez nagyon durva.. de mi okból lett ez ilyen?
Nem is értem..
Tegnap este görcsölgettem, es fajt a derekam is picit. Ma már egyáltalán nem.
Viszont picit megvizsgáltam magam fürcsikor, és a méhszájnál picit véres volt, de az le nem ér, csak minimálisan barnásan?
Ez mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!